Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Къща от хартия (Kağıt Ev)

В центъра на турският сериал „Къща от хартия“ (Kağıt Ev) е заможното турско семейство Фъртъна. Главата на семейството Джихан (Ердал Бешикчиоулу) е професор по наказателно право и експерт по разследване на престъпления. Той е идеален съпруг и професионалист в своята област. Винаги помага на полицията да разрешава сложни случаи. Съпругата му Айлин (Нур Феттахоулу) е успешен адвокат. Тя перфектно съчетава кариера и семейните задължения, като същевременно остава очарователна и амбициозна. Двамата заедно отглеждат три деца – син Мерт (Неджат Уйгур), 16-годишната Джемре (Хелин Кандемир) и бебето Мелиса. Тази идилия обаче не продължава вечно.

Къща от хартия (Kağıt Ev)
Къща от хартия (Kağıt Ev) сериал – сюжет, герои, актьори и персонажи.

Изведнъж в живота на Джихан се появява страстната и енергична продуцентка на предаването „По следите на виновника“ (Suçlu Peşinde) Азра Индже (Тувана Тюркай). Верният до сега съпруг, този път не успява да устои на нейните прелести и изневери на жена си. А последствията не закъсняват. Ако съпругата Айлин, която винаги е заета с работа и грижа за деца, не е забелязала предателството, то същото не може да се каже за дъщеря им Джемре. Усещайки, че нещо не е наред, момичето започва да шпионира баща си и се уверява, че предчувствието й е основателно. Проблемът обаче е, че тя подозира неподходящия човек. По стечение на обстоятелствата Джемре сбърква студентката Инджи, която учи в университета, в който баща й преподава, за негова любовница. Освен това Инджи е влязла в университета с помощта на семейство Фъртъна.

В опит да спаси семейството, Джемре от сериала „Къща от хартия“ (Kağıt Ev) се опитва да разговаря с Инджи и я кани в дома им. Разговорът им се превръща в конфликт и Джемре убива Инджи. Майката на момичето, Гюлсюм (Нихал Колдаш), започва да търси изчезналата си дъщеря. Тя се обръща за помощ към семейство Фъртъна. От друга страна, проблемният й таен любовник Мерт също започва търсенето на Инджи. След като научават какво наистина се е случило в собствения им дом, родителите се изправят пред трудна дилема – да спасят дъщеря си от дълги години затвор и да предадат справедливостта, за която са се борили цял живот, или да изправят Джемре пред закона изпращайки я в затвора.

Как ще се развие историята в турският сериен филм „Къща от хартия“ (Kağıt Ev) ще разберете гледайки всички епизоди онлайн до самия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!