Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Легенда (Destan)

Действието на епичният турски сериал „Легенда“ (Destan) се развива през 8-ми век в суровите степи на Централна Азия. Територията е разкъсвана от раздори между различните племена. Монголци, согдийци, персийци и викинги наблюдават всичко това, чакайки подходящия момент, за да се възползват от ситуацията.

Сюжетът на сеирала „Легенда“ (Destan) се върти около двете враждуващи племена – Гьок и Даа и разказва за трудната любов, случила се между обикновено момиче и син на влиятелен хан. Основните събития се развиват в Централна Азия, където живее и легендарният владетел Алпагу, който има единствен син, но за съжаление, страдащ от увреждане на ръката. Алпагу се опитва да намери всякакви лекарства и лекари, които да помогнат на сина му Батуга, да се справи с болестта. Всичко обаче се оказва напразно и синът му не може да стане воин.

Легенда Destan
Легенда (Destan) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

Другата главната героиня на серийният филм „Легенда“ (Destan) е младата Аккъз, която е принудена да поеме на плещите си своето оцеляване, защото е останала сираче. Тя работи почти денонощно, за да си изкарва прехраната, но не се страхува от трудностите и винаги предпочита да се бори. Живее в планината и произлиза от гордо племе на име Даа. Аккиз е известна със своето ангелско лице и свободолюбива природа. В кралството младата жена е наричана „Нокът на двуглавия вълк“.

Един ден Алпагу и неговите войници попадат в засада, което води до тежки наказания в двореца и извън него. Този капан е подготвен не от друг, а от самата Аккиз. В този ден съдбата свързва двамата герои Аккъз и Батуга. Тяхното познанство, което започва с приятелство, прераства в любов. Но скоро двамата ще бъдат изправени пред голям брой изпитания, които трябва да преодолеят, ако искат да останат заедно.

Сериалът „Легенда“ е турски исторически трилър, заснет от режисьора Емир Халилзаде. В продукция участват актьорите Селим Байрактар, Теоман Кумбараджъбашъ, Ебру Шахин, Дениз Барут, Елиф Доган, Бурак Тозкопаран и др. Всички епизоди се излъчват по Atv, както и онлайн. Не пропускайте да проследите завладяващата история на Аккъз и Батуга, която се разплита в самия последен епизод финал на сериала.

error: Content is protected !!