Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Линията която ни разделя (Bizi Ayıran Çizgi)

Филмът „Линията която ни разделя“ (Bizi Ayıran Çizgi) е турски фантастичен психологически мини сериал, режисиран от Сонер Джанер. Сюжетът на този драматичен сериал, състоящ се от 5 епизода, всеки от които трае 15-20 минути, се развива в Истанбул. Публиката ще се запознае с главния герой – младеж на име Синан (Озан Долунай). Той е огорчен от вестта за смъртта на любимата си Синем. Но въпреки отчаянието си, той с всички сили се опитва да се върне в близкото минало и да промени хода на събитията от този съдбовен ден. Синан, ден след ден, се затваря в себе си и в съзнанието си размива границите между реалността и фантазията.

Линията която ни разделя (Bizi Ayıran Çizgi)
Линията която ни разделя (Bizi Ayıran Çizgi) сериал, герой, персонажи, актьори и сюжет.

Синем (Хазал Субашъ) загива по време на експлозия на един от най-големите хотели в Истанбул и въпреки че е била в такси близо до сградата, тя не успява да се спаси. Сега задачата на главния герой е да спре момичето, за да не стигне на това място. Проблемът обаче е, че Синан се потапя в света на фантазиите като съвсем различен човек, който Синем не познава. Всеки път Синан измисля различен план да спаси любимата си, но тя смята мъжа за подозрителен и затова го избягва. Всеки път той се опитва да я задържи, но не успява.

Откъснат от реалността, главният герой на сериала „Линията която ни разделя“ навлиза в безкраен цикъл, живеейки един и същ ден отново и отново. Той се опитва да прекъсне този цикъл, да унищожи всички времево-пространствени връзки и да прегрупира събитията по различен начин, така че любимата му да остане жива. Безграничната му любов кара главния герой да се бори отново и отново, за да постигне целта си. Но изглежда, че не можете да избяга от съдбата и не можете да спаси момичето.

Как ще завърши тази вълнуваща история и дали безкрайните усилия на Синан в крайна сметка ще успеят, ще разберем, гледайки онлайн фантастичния мини-сериал „Линията която ни разделя“ (Bizi Ayıran Çizgi) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!