Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ловецът (Al Sancak)

Действието на сериала „Ловецът“ (Al Sancak) се развива в недалечното бъдеще. Събитията се развиват през 2025 г., когато според сюжета на сериала се наблюдава дестабилизация на Близкия изток, Централна Азия и Кавказ. Това се случва на фона на глобална енергийна криза и глобално изменение на климата на планетата. Великите сили се опитват да поемат контрола над останалите енергийни източници и да запазят влиянието си, чрез продължителни военни действия, в които се включват както наемници, така и частни военни формирования. Всичко това засилва и без това нарастващата с всеки изминал ден заплаха над по-бедните държави.

Ловецът Al Sancak
Ловецът (Al Sancak) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Една от тях е постигнала значителен напредък в развитието на отбранителната си индустрия. Тя се стреми да бъде сред основните играчи в това съревнованието за запазване на сферите на влияние в света. За това решава да създаде специални екипи от бойци. Тези екипи са съставени от най-подготвените войници, притежаващи умения за оцеляване в полеви условия. Филмовата поредица „Ловецът“ (Al Sancak) разказва историята на един от тези специални отряди. Екипът „Ловец“ се състои от десет мъже. Те оставят семействата и приятелите си и пътуват из страната и извън нея, за да предотвратят надвисналите заплахи.

Всяка от мисиите на Екип „Ловец“ е много опасна, тъй като нейните членове трябва да работят в различни географски райони на света и никога не знаят дали ще се върнат при семействата и приятелите си. Въпреки това, за да изпълни своят дълг, екипът „Ловец“, използва всички технически средства, за да изпълнят успешно възложените им задачи.

Какво още ще се случи в сериала „Ловецът“ (Al Sancak), ще разберем гледайки всички епизоди на поредицата до неговият последен епизод финал. Серийният филм се излъчва по TRT 1, както и онлайн. Сред участващите актьори са Угур Гюнеш, Гюлсим Али, Идрис Неби Ташкан, Ахмет Йенилмез, Гьозде Тюркер, Ахмет Олгун Сюнеар, Фатих Гюхан, Ридван Айбарс Дюзей, Сибел Айтен и др.

error: Content is protected !!