Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Лъжец (Yalancı)

Сюжетът на сериала „Лъжец“ (Yalancı) разказва за мъж на име Мехмет Емир. Той е успешен лекар и много привлекателен мъж, когото много момичета биха мечтали за свой съпруг. След смъртта на съпругата си, Мехмет дори не мисли за нова връзка. Той отглежда единствения си син и се отдава изцяло на работа. Но времето минава и Мехмет с изненада забелязва, че напоследък все повече мисли за жена на име Дениз, която е учителка на неговият син. Момичето е красиво, умно и свободно. След много колебания той все пак решава да покани Дениз на среща. Тя се съгласява и двойката прекарва романтична вечер в един уютен ресторант. Но на сутринта няма и следа от радостта на Мехмед.

Лъжец Yalancı
Лъжец (Yalancı) сериал – акьори, герои, персонажи и сюжет.

Дениз обвинява мъжа в изнасилване и изпраща жалба до полицията с искане насилникът й да бъде наказан. Мехмет е шокиран от това. Той категорично отрича вината си и не може да разбере мотивите на момичето. Как я е обидил и какво иска? Всеки от двамата разказва своята история за случилото се, но кой е виновния? Дениз продължава да настоява за вината на Мехмет, а той е принуден да се защитава, опитвайки се да докаже невинността си в съда. Романтичната среща се превръща в дълго изпитание, по време на което не само истината за тази вечер излиза наяве, но и много други тайни, които са били внимателно скрити от всички в продължение на много години. Тайните на Мехмет и Дениз…

В сериала Лъжец (Yalancı) участват Бурчин Терзиоглу, Салих Бадемджи, Хазал Тюресан, Имер Йозгюн, Джемал Токташ, Шахин Ърмак и др. създаден е в 12 оригинални епизода, чиято премиера е през есента на 2021г. Какво предстои да се случи в този телевизионен филм и кой от двамата герои е лъжецът, предстои да разберем гледайки всички епизоди на сериала „Лъжец“ (Yalancı) до неговия финал и последен епизод. Сериалът, който е по адаптация на британския сериал „Liar“ се излъчва по Show TV и онлайн в интернет.

error: Content is protected !!