Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Лъжците и свещите (Yalancılar ve Mumları)

Историята турския сериал „Лъжците и свещите“ (Yalancılar ve Mumları) разказва за четири жени, всяка от които не преминава през най-добрия период от живота си. Опитвайки се да преживеят тези трудни дни и да се справят със ситуацията, приятелките са още по-потопени във водовъртежа на непредвидени събития, които напълно променят крехкия им живот.

Приятелството между главните героини на сериала „Лъжците и свещите“ (Yalancılar ve Mumları) започва преди много години и те стават не просто приятелки, а сестри. Те винаги са готови да си помагат, да се подкрепят във всяка ситуация и да споделят своя опит една с друга. Животът на Елиф, Шебнем, Лейля и Мелиха се развива по различен начин, но това не пречи на приятелството им. Лейля (Бурджу Гьолгедар) работи като организатор на сватби и се смята за отличен специалист. Шебнем мечтае да стане майка и е готова на всичко, за да сбъдне тази мечта. Мелиха (Елчин Сангу) е спечелила репутация на опитен психиатър и е успяла да помогне на много пациенти.

Лъжците и свещите (Yalancılar ve Mumları)
Лъжците и свещите (Yalancılar ve Mumları) сериал – сюжет, актьори, герои и персонажи.

В живота на Елиф (Джерен Морай) всичко беше наред, докато съпругът й Енгин не изчезва при мистериозни обстоятелства. Сега младата жена остава с малката си дъщеря и е принудена да решава много проблеми, за които дори не е подозирала преди. Елиф и Енгин притежават малко кафене и сега жената трябва сама да управлява семейния бизнес. От съпругът й няма вест, но Елиф все още се надява, че Енгин ще се върне при нея. Дори години по-късно Елиф все още изпитва вътрешни травми, поради загубата на съпруга си Енгин (Исмаил Демирджи).

Животът на Елиф обаче се преобръща, когато в сметката й влизат пари от застраховката за живот на Енгин. Тя не е готова да се откаже от семейния си живот, но изведнъж всичко се променя след като се запознава с Якуп (Феяз Думан). Дъщерите на Елиф и Якуп учат заедно, но младата жена дори не си е представяла, че този мъж изведнъж ще прояви интерес към нея.

За да се справи с болката си, на Елиф от сериала „Лъжците и свещите“ й помага нейната близка приятелка Мелиха (Шафак Пекдемир), която е изградила кариера като психиатър. Животът на Мелиха обаче също започва да се руши, когато на прага на къщата й се появява син на мъж от нейното минало. Най-добрият приятел на Елиф е веселата Шебнем (Бурджу Голгедар), която живее със съпруга си Хасан. Шебнем винаги се тревожи за семейството и приятелите си, но не може да даде на Хасан дете, а това помрачава брака им.

Другата приятелка на Елиф е безгрижната Лейля, която, макар и да организира сватби, не приема мъжете на сериозно и никога не е имала дългосрочни връзки. Има само един мъж, когото тя обича безусловно – това е нейният баща. Когато той се отдалечава от Лейля, тя го възприема като удар в гърба и се чувства претоварена. Един ден Елиф наема бавачка за дъщеря си Гюлджан на име Шерифе (Мелике Гюнер) и всичките й приятелки настояват, че тя е подозрителна и че може да бъде опасна за момичето…

Серийният филм „Лъжците и свещите“ (Yalancılar ve Mumları), който е създаден през 2021г., се излъчва по турската телавизия Fox, всяка неделя от 20ч., както и онлайн. В него участват Елчин Сангу, Шафак Пекдемир, Джерен Морай, Бурджу Гьолгедар, Исмаил Демирджи, Феяз Думан, Мелике Гюнер, Илкер Къзмаз и др. Гледайте всички епизоди на Лъжците и свещите (Yalancılar ve Mumları) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!