Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam)

В центъра на сюжета на романтичната комедия „​Любов, логика, отмъщение“ (Aşk Mantık İntikam) е младото и весело момиче на име Есра (Бурджу Йозберк). От детството си тя живее с родителите и брат си в щастливо и любящо семейство. Един ден обаче баща й е напуснал работата си, за да сбъдне мечтите си. Докато той е преследвал целите си, семейството губи цялото си имущество. Виждайки как майка й Менекше работи от зори до здрач, опитвайки се да свърже двата края и да нахрани семейството си, Есра решава да й помогне и си намира работа като сервитьорка. Един ден тя среща амбициозен и привлекателен мъж на име Озан (Илхан Шен) и скоро след това той й предлага сърцето си.

Любов логика отмъщение (Ask Mantik Intikam)
Любов логика отмъщение (Ask Mantik Intikam) сериал, сюжет, актьорски състав, герои, актьори и персонажи.

Всъщност Озан се е влюбил в Есра, когато е бил едва на осем години. Въпреки младата си възраст той смята Есра за любовта на живота си, но дълги години не й е признавал. Сега след години Озан вярва, че е настъпил подходящият момент. Той учи компютърно инженерство в престижен университет и работи на високоплатена работа. Есра се съгласява да се омъжи за него. Озан е добронамерен и честен човек. Той е склонен да вярва в хората и да вижда доброто в тях. Въпреки красотата си, той не е арогантен. Изглежда, че бракът на Есра с такъв човек може да бъде само щастлив. Но не случва така – Озан напуска работата си, за да отвори собствен бизнес, а Есра не го подкрепя и скоро се развеждат.

Няколко години по-късно Есра научава, че Озан се е превърнал в богат и успешен бизнесмен. Тя получава работа в неговата компания и се опитва да спечели отново сърцето му. Озан обаче, изглежда не се интересува от това, защото е сигурен, че Есра не заслужава втори шанс. След като научава, че тя работи в неговата фирма, той й предлага голяма сума пари, само за да премълчи за миналия им брак. Обидена Есра се зарича да отмъсти на бившия си съпруг, който е изцяло променен. Какво още предстои ще узнаем гледайки онлайн или в ефир всички епизоди на „Любов, логика, отмъщение“ (Aşk Mantık İntikam) до неговият финал и последен епизод

Сериалът е турски мелодраматичен филм, римейк на корейската поредица „Хитра самотна дама“ и се излъчва по телевизия Fox. В ролите участват Бурку Йозберк, Сюлейман Атанъсев, Илхан Шен, Гьозде Дуру, Мелиса Дьонгел и др.

error: Content is protected !!