Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Лявата ми половина

Събитията в турският сериал „Лявата ми половина“ се развиват около младото и очарователно момиче Сера. Външно тя изглежда нежна и слаба млада жена, но житейските събития са я принудили да се адаптира към суровата действителност, научавайки се да се справя с всякакви трудности. Сера е родена и израснала в богато семейство. Един ден обаче нейният баща Еркан фалира и семейството изпадна в бедност. В следствие на финансовите трудности, Еркан решава да изостави съпругата си и дъщеря си.

Лявата ми половина
Лявата ми половина сериал – актьори, герои, сюжет и персонажи.

Загубили своето богатство, Сера заедно с майка си, се преместват в беден район. Така бившата богата дъщеря трябва да се задоволява с малко – да яде скромна храна и да носи евтини дрехи. Въпреки несгодите, младото момиче се опитва да се измъкне от сложната ситуация. Като за начало тя си намира работа в престижен хотел и успява да осигури най-необходимото за себе си и своята майка. Освен това, благодарение на постоянството и знанията си, успява да влезе в университет. Там тя среща млад мъж на име Селим, който е другият главен герой в сериала „Лявата ми половина“.

Селим е уверен в себе си и има успех с момичетата. В старите времена Сера лесно можеше да спечели неговото сърце, но сега това е изключително трудно. Семейството на Селим никога не би позволило на бъдещият им наследник да избере момиче от по-ниските социални слоеве, а самият той едва ли би й обърнал внимание при възникналите обстоятелства. При първата им среща между двамата възниква сериозен конфликт, но момичето успява да го постави на мястото му и да привлече вниманието му. Скоро между тях се зараждат чувства, но красивата Бириджик, която желае Селим за себе си, ще направи всичко по силите си, за да попречи на връзката им.

Какво ще се случи между Селим и Сера ще разберем гледайки всички епизоди на „Лявата ми половина“ онлайн или в ефир, до неговият финал и последен епизод. Главните роли в серийният филм се изпъляват от актьорите Йозге Яъз, Толга Менди и Джемре Байсел.

error: Content is protected !!