Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мария и Мустафа (Maria ile Mustafa)

Турският сериал „Мария и Мустафа“ (Maria ile Mustafa) е трогателна любовна история, която се опитва да предаде на публиката идеята, че за любовта няма граници – нито териториални, нито религиозни… Само да е истинска. Режисьор е Фарук Тебер заснел сериала Имало едно време в Чукурова. Сценарият е дело на Мехмет Ийт Алп.

Мария и Мустафа (Maria ile Mustafa)
Мария и Мустафа (Maria ile Mustafa) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Героите на историята в серийния филм „Мария и Мустафа“ са млади и влюбени. Съществува обаче известна пречка за развитието на връзката им. Мария e христианка, а Мустафа е мюсюлманин. Всичко в мирогледа им е различно. Те са възпитани с различни ценностни системи и ритуали. Техните възгледи за живота са диаметрално противоположни, а двамата са напълно различни. Те обаче се влюбват и всичко друго за тях остава на заден план в сравнение с чувствата, които изпитват един към друг.

Мария (Джесика Мей) е родена и израснала в Колумбия. Тя е истинска католичка. Съдбата я отвежда в турския град Юргюп, където среща привлекателния младеж. Виждайки Мария за първи път, Мустафа (Хилми Джем Интепе) си мисли, че е срещнал някакво ефимерно и неземно създание. Той е поразен от красотата на момичето и нейният неповторим характер. Мустафа обаче принадлежи към много богато турско семейство. Той също е и наследник на цялото богатство на фамилията. Това означава, че той трябва да се ожени за момичето, което неговите родители смятат за достойно. Първо избраницата му също трябва да е от заможно семейство, и второ тя трябва да е мюсюлманка.

Когато бащата на Мустафа разбира за намерението му, той забранява на сина си дори да си мисли за брак с чужденка. Но както показва световната история, няма пречки пред любовта, ако влюбените поставят на преден план своите искрени чувства, а не меркантилните намерения на околните…

Какво още ще се случи в сериала „Мария и Мустафа“ (Maria ile Mustafa) може да проследите гледайки в ефир или онлайн всички епизоди до самия финал и последен епизод на този неповторим филм.

error: Content is protected !!