Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Маслиново дърво / Другото ми аз (Zeytin Agacı)

Сериалът „Маслиново дърво“ (Zeytin Agacı) разказва историята на три най-добри приятелки – успешният хирург Ада (Туба Бююкюстюн), домакинята Лейля (Седа Бакан) и амбициозната адвокатка Севги (Бончук Йълмаз), които изживяват младостта си пълноценно в Истанбул, опитвайки се да се справят адекватно с трудностите, които срещат по пътя си. Всичко започва с това, че Севги е диагностицирана с тежко заболяване, но младата жена не възнамерява да се подлага на традиционно лечение. Тя отхвърля всички съвети на Ада и търси свой собствен път, насочвайки се към нетрадиционната медицина. Това поставя приятелството между тях, започнало още в училище, на огромно изпитание.

Маслиново дърво Zeytin Agacı
Маслиново дърво (Zeytin Agacı) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Лейля обаче подкрепя Севги в това нейно желание. Така двете се опитват да убедят Ада да отиде с тях в град Айвалък, без дори да подозират, че това пътуване ще промени напълно живота им. Ада има не много добри спомени, свързани с този град, но не може да откаже на приятелките си и отива с тях на това пътуване. В Айвалък главните героини от сериала „Маслиново дърво“ (Zeytin Agacı) срещат мистериозен мъж на име Заман (Фърат Танъш). Те са уверени в способността му да лекува различни заболявания. Заман помага първо на Лейля да преодолее страха си от удавяне, който е в следствие от трагедията, случила се с неин роднина.

Изведнъж Ада започва да осъзнава, че останали в миналото емоционални рани се завръщат отново. Тя е била омъжена за мъж на име Селим (Серкан Алтунорак), но двамата са се разделили трагично. Междувременно Селим иска да поднови отношенията си с бившата си съпруга Ада и е готов на всичко, за да постигне тази цел. Ада не е готова на това и знае със сигурност, че животът й няма да е същият след завръщането в Истанбул. По време на спор, Лейля принуждава Ада да признае истината за проваленият й брак със Селим. Освен това Ада започва да сънува странни сънища, които разкриват жестокостите, извършени над членове на нейното семейство.

Какво ще се случи в серийният филм „Маслиново дърво“ (Zeytin Agacı) и какво предстои, може да проследите гледайки всички епизоди на сериала, популярен още със заглавието „Другото ми аз“ (Another Self), до неговият последен епизод финал. В сериала участват Туба Бююкюстюн, Седа Бакан, Фърат Танъш, Ръза Коджаоулу, Бончук Йълмаз, Ръза Коджаоулу, Серкан Алтунорак и др.

error: Content is protected !!