Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мафията не може да управлява света (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz)

Сериалът „Мафията не може да управлява света“ (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) се смята за един от най-успешните в турската телевизия. Теленовелата разказва историята на сериозен бос на мафията на име Хъзър Чакърбейли. Той е бил изоставен от родителите си от ранна детска възраст. През целият си живот се е стремял да постигне целта си и да стане лидер. Той управлява голям престъпен синдикат, специализиран в продажбата на забранени неща. Той е семеен мъж и отглежда две деца. Съпругата на Хъзър научава за връзката му с разпуснатата Назла и с всички сили се опитва да предотврати по-нататъшното развитие на отношенията им.

Мафията не може да управлява света
Мафията не може да управлява света сюжет, персонажи, актьорски състав, герои и актьори.

Ситуацията се усложнява от бременността на любовницата на неверният съпруг, която буквално вбесява съпругата на Хъзър. Самият ръководител на мафиотския клан страстно желае да даде живот на бъдещия наследник и полага много усилия, за да устои на интригите на ядосана съпруга. Междувременно спец службите събират изобличаващи доказателства срещу Хъзър, поставяйки го пред трудна дилема: да отиде зад решетките или да предаде престъпниците. Поради натрупания куп проблеми мафиотският бос решава най-накрая да започне легален бизнес и да остави престъпната търговията в миналото. Навзат Чанкур, детектив и бивш разузнавач, оказва подкрепа на Хъзър, но поради огромното количество интриги и предателство от страна на неговия вътрешен кръг, за Хъзър е много трудно да напусне тъмния бизнес завинаги.

Турският сериал „Мафията не може да управлява света“ (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) е сериен филм, в който се преплитат два много интересни фимови жанра – драматичен и криминален. Първият епизод е излъчен през 2015г. Съставен в 6 сезона, като последният се излъчва през 2021г. В главните роли участват актьорите Октай Кайнарча, Хюсеин Авни Данял, Мустафа Юстюндаа, Озан Акбаба и др. Не пропускайте да гледате всички епизоди на сериала онлайн до неговия последен епизод финал с бг аудио.

Поредицата която е известна още със заглавието  „Без бандити светът е невъзможен“ спечели ласкателни отзиви от огромната публика и е включен в ТОП-100 на най-рейтинговите серийни турски филми. Историята на Хъзър Чакърбейли, който наследява нелегалния бизнес от баща си и който се опитва да промени професията си на законна, беше похвален от известни критици.

error: Content is protected !!