Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Между света и мен (Dünyayla Benim Aramda)

Сюжетът на сериала „Между света и мен“ (Dünyayla Benim Aramda) разказва за една любовна история, която ще трябва да преодолее много препятствия. Животът на главната героия Илкин (Демет Йоздемир), се развива повече от добре. Работи това, което мечтае, живее в изобилие и не се нуждае от нищо. Освен това тя е невероятно красива и харизматична. Много жени биха искали да са на нейно място, но никой не знае какво всъщност преживява Илкин, заради своята самотата. Тя се отнася с недоверие към мъжете и се страхува да се обвърже. Причината за това е страхът от предателство, поради което за нея е трудно да се довери на някого. Един ден Илкин среща Толга. Той е красив, чаровен и с прекрасно чувство за хумор. Младата жена изпитва надежда, че това може да бъде идеалният партньор за нея. Но в същото време е измъчвана от съмнения и се страхува, че може бъде предадена.

Между света и мен Dünyayla Benim Aramda
Между света и мен (Dünyayla Benim Aramda) сериал – сюжет, персонажи, герои и актьори.

За да преодолее съмненията си, главната героиня на сериала „Между света и мен“ (Dünyayla Benim Aramda) решава да провери Толга (Буура Гюлсой) подлагайки го на изпитание. Илкин убеждава приятелката си Синем (Хафсанур Санджактутан) да го тества, като се опита да го съблазни. Синем се съгласява с тази идея на Илкин и използва чара си, за да се сближи с Толга. Скоро обаче, двете разбират, че отношението на Толга към всичко около него е доста лековато и че живее по собствените си правила. Сериозните връзки не го привличат и той не търпи никакви ограничения. Двете приятелки Илкин и Синем обаче, нямат представа до какво ще доведе тази тяхна идея.

Ще успее ли Толга да премине през теста за преданост на Илкин или всичко ще се обърка, ще узнаем гледайки всички епизоди на серийният филм „Между света и мен“ (Dünyayla Benim Aramda) до неговият финал и последен епизод. Сериалът е сред първите проекти на дигиталната онлайн платформа Disney+ в Турция. Сред участващите актьори са Буура Гюлсой, Хафсанур Санджактутан, Демет Йоздемир, Метин Акдюлгер, Зерин Текиндор, Ибрахим Селим, Мелиса Дьонгел и др.

error: Content is protected !!