Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мелис Сезен

Мелис Сезен е турска актриса, която благодарение на своята визия и актьорски умения, става любимка на зрителите. Родена е на 2 януари 1997 г. в Истанбул. Завършва средно образование в анадолска гимназия, след което продължава своето обучение в университета Коч. Нейните родители са се занимавали с търговия, имайки собствен магазин.

Още от малка Мелис Сезен проявява интерес към актьорското майсторство, като неин идол е американската актриса Натали Портман. Нейните родители я подкрепят в решението си да стане актриса и я записват в Центъра за изкуства на „Мюждат Гезен“. Тя чете много книги и учи чужди езици. Освен това осигурява финансова подкрепа на приюти за животни. Актрисата не изпитва недостиг на внимание от противоположния пол, но все още е неомъжена. През 2020 г. медиите пишат за предполагаем роман между актрисата и певеца Мурат Далкълъч, но Мелис опровергава тези слухове.

Мелис Сезен Melis Sezen
Мелис Сезен (Melis Sezen) сериали, биография, филми и личен живот.

През 2016 година Мелис Сезен дебютира като актриса, изпълнявай ролята на Ебру в драматичният сериал „Черна перла“. Следващата забележителна роля във филмографията на турската актриса е в мелодрамата „Петно“, чиято премиера се състоя през 2019 година. В този сериал, Сезен се превъплъщава в образа на Ясемин Адивар, която живее заедно с по-малкия си брат в детски приют. Във филма героинята на Мелис използва жестомимичен език. За да го научи, актрисата е посещавала специални курсове, благодарение на които е успяла да овладее езика до съвършенство.

През 2020 година Мелис Сезен изпълнява една от главните женски роли в сериала Неверният, който е адаптация на британския филм „Доктор Фостер“. По време на снимките актрисата се сприятелява с Джансу Дере. Въпреки 17-годинишната разликата във възрастта им, двете се сближават и дори публикуват няколко съвместни снимки в социалните мрежи. Сериалът, в който се разказва за изневярата, се радва на огромна популярност не само в Турция, но и в други европейски страни.

В музикалната драма „Düs Pesine“, определяна като първия турски рап-филм, турската актриса се превъплъщава в образа на Мерве. Чрез хип-хопа тя изразява себе си и се стреми да преодолее проблемите в личния си живот. Мелис Сезен си спомня с носталгия за този филм, защото по време на снимките печели много нови приятелства.

В момента Мелис Сезен продължава да обогатява своята филмография с нови проекти. През 2023 г. тя участва във филма „Masha’s Mushroom“, трилър на Уайт Кросс. Освен това актрисата участва и в телевизионният сериал Гюлджемал, в който изпълнява главна роля.

Мелис Сезен е една от най-обещаващите турски актриси на своето поколение, която продължава да увеличава своята популярност както в родината си, така и на международната сцена. Благодарение на своята упоритост, талант и страст към изкуството, Мелис със сигурност има светло бъдеще в кино индустрията.

error: Content is protected !!