Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мерт Серез от Кварталът на богатите

Не се чудете кой е Мерт Серез, защото още след първите епизоди на сериала „Кварталът на богатите“, които изгледате, ще ви стане истински любимец. В случая говорим за турската версия на серийния филм, който между другото се разпознава в някои сайтове и медии като „Приливи и отливи“ и който изцяло копира сюжетната линия и персонажите на калифорнийския вариант „Ориндж Каунти“. Същото важи и за Мерт Серез. Персонажът на Мерт проследява историята на Сет Коен – син на богато семейство от заможния квартал.

Мерт Серез
Мерт от сериала Кварталът на богатите.

В началото Мерт е представен като самотно момче, без никакви приятели, с много недоброжелатели в училище, които постоянно му се подиграват и две музи в живота си – плаването и красивата Ейлул. Ейлул обаче няма и да обърне внимание на Мерт, защото той е нищо повече от един загубеняк, на когото всеки се подиграва. Нещата ще се променят и то изцяло, не само по повод изгората му, когато в живота на Мерт Серез най-накрая се появи първият приятел. Всъщност, Яман ще стане истински брат на Мерт – и в преносен, и в буквален смисъл.
Родителите на Мерт осиновяват Яман, защото виждат, че е от бедно семейство, няма кой да се грижи за него, но има толкова голям потенциал да стане голям човек. Така с подкрепление от по-бедните прослойки на обществото и със своя хумор, в крайна сметка, Мерт Серез ще спечели сърцето на Еулул, а в последствие дори ще я промени и ще я направи от истинска глезла в прелестна госпожица с много таланти. И с това приключенията съвсем няма да приключат за Мерт Серез. Заедно с приятелите си Ейлул, Яман и Мира – съседското момиче, те ще извървят пътя към зрелостта с много препятствия и предизвикателства. Дали ще се справят, ще разберете, ако се посветите на сагата, наречена „Приливи и отливи“ или просто „Кварталът на богатите„. Ролята на Мерт Серез изпълнява актьорът Танер Йолмез.

error: Content is protected !!