Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мечти и реалност (Hayaller Ve Hayatlar)

Сюжетът на сериала „Мечти и реалност“ (Hayaller Ve Hayatlar) разказва за близките приятелки – Диджле, Сетенай, Гюнеш (Айбюке Пусат), Мехвеш (Йешим Джерен Бозоолу) и Мерием. Те се познават от детство и живеят в близост една до друга. Всяка от тях има свой характер, темперамент, възпитание, светоусещане и свои мечти за щастие. Момичета живеят всеки ден с надеждата, че мечтите им ще се сбъднат. Но мечтите са си мечти, а съдбата често поднася своите изненади, променя плановете, както и потапя приятелките в неочаквани изпитания.

Мечти и реалност Hayaller Ve Hayatlar
Мечти и реалност (Hayaller Ve Hayatlar) сериал – актьори, герои, персонажи и сюжет

Сериалът „Мечти и реалност“ (Hayaller Ve Hayatlar) разказва за приятелството между главните героини, както и за предизвикателствата, през които ще преминат. Навлизайки във времето на възрастния си живот, момичетата въпреки всички различия в техните житейски пътища и възгледи, продължават да поддържат приятелски отношения, опитват се да се разбират, както и да си помагат взаимно. В опит да извлекат най-доброто от живота, приятелките се опитват да се справят с пълното разминаване между техните очаквания и реалността.

И така, Сетенай (Мелиса Аслъ Памук) се подготвя да се омъжи за мъжа на мечтите си, с който желае да живее дълъг и щастлив семеен живот. Преди сватбата Сетенай кани приятелките си да присъстват на нейното моминско парти, което подготвя от няколко месеца. Но когато неочаквано семейството на бъдещият й мъж се присъединява към партито, тържеството придобива драматичен обрат. Приключенията на Сетенай обаче не свършват дотук. Първата и дългоочаквана брачна нощ, също не върви по план, а това ще доведе до неочаквани последици.

Междувременно Диджле (Йозге Гюрел) има свои премеждия. Тя се подготвя за важно интервю и ако се представи добре ще получи работата на мечтите си. За Диджле обаче нещата няма да са толкова лесни. Момичето се представя на шефа си Серген (Юсуф Чим) като съвсем различен човек, а тази лъжа напълно ще промени целият й живот. Благодарение на това, тя е назначена на работа, но сега ще трябва да се справи с угризенията на собствената си съвест. Съдбите на Гюнеш и Мерием, които работят в един и същ офис, също не вървят по план. Гюнеш научава, че сред колегите им се, разпространяват неприлични слухове за нейната приятелка Мерием.

Не пропускайте всички епизоди на сериеният филм „Мечти и реалност“ (Hayaller Ve Hayatlar) до неговият последен епизод финал, за да разберете дали главните героини могат да постигнат целите си. Сериалът се излъчва в онлайн платформата beIN.

error: Content is protected !!