Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мира Бейлидже от Кварталът на богатите

Мира Бейлидже е персонаж, който изцяло имитира познатата за цял свят Мариса Купър от холивудския тийн сериал „Ориндж Каунти“ или „Кварталът на богатите“. Разликата е само следната: Мира Бейлидже е героиня на едноименния турски сериал „Кварталът на богатите“ (познат обаче още и като „Приливи и отливи“), чиято сюжетна линия е идентична с тази на американския оригинал.

Мира Бейлидже от Кварталът на богатите
Мира Бейлидже от сериала Кварталът на богатите

Мира Бейлидже (Серенай Саръкая) е героиня с обаятелна личност и същност, която често ще претърпява промени и то коренни. В началото на сериала Мира е само едно обикновено богато момиче, което сякаш има перфектен живот и всичко в него е идеално подредено – семейството й е се къпе в разкош, има приятел, който е капитан на училищния спортен отбор, всички я харесват… Но нещата за младата Мира Бейлидже рязко се променят в мига, в който тя случайно среща Яман – приютено бедно момче от съседите й. Между тях веднага пламва голяма любов, която обаче ще премине през какво ли не. За нещастие, това няма да е единствената голяма драма в живота на момичето. Мира разбира за проблемите в семейството си – както от личен характер, така и със закона – и ще направи опит да се самоубие. Но с това няма да приключат проблемите на Мира, която до края на сериала става все по-объркана и затъваща в какви ли не истерии, драми и неприятности. Въпреки че по едно време дори прибягва до доста пороци, тя си остава истински тийн идол за момичета. Мира Бейлидже от „Кварталът на богатите“ е красива, атрактивна, винаги има идеи за всичко, а освен това е и отличничката на класа. Почти перфектна, тя обаче почти през цялото време крие болка в големите си кафеви очи…
Дали Мира ще открие любовта в лицето на Яман или ще предпочете друг ще разберем от епизодите на сериала „Кварталът на богатите“ – обратите са гарантирани.

error: Content is protected !!