Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мистър Грешен (Bay Yanlıs)

Главната героиня на турският сериал „Мистър Грешен“ (Bay Yanlıs) се казва Езги (Йозге Гюрел). Тя е модерно, красиво, мило и весело момиче, живеещо в Истанбул. На рожденият ден на своето гадже на име Санер, тя организира изненада с гости и пищно тържество. Оказва се обаче, че той също е подготвил „изненада“. Санер пристига с поредната си забежка, мислейки че Езги не е у дома. Така щастливият живот на младата Езги се преобръща изцяло. Всички нейни планове за бъдещ съвместен живот и щастлив брак потъват в забрава и сега, три месеца по-късно, тя седи в кръг от приятели и отново се оплаква от несправедливостта на съдбата. Това обаче няма да бъде единствената изненада, с която тя се сблъсква.

Мистър Грешен Bay Yanlıs
Мистър Грешен (Bay Yanlıs) сериал – герои, персонажи, сюжет и актьори.

За да убедят Езги в грешният й подход при избора на гадже, приятелите й напомнят за онези, които е имала до сега. Първият от тях периодично се е „разболявал“ и е използвал Езги като медицинска сестра, отнемайки й цялото време, необходимо за нейното обучение. Вторият й подарява кола, която впоследствие се оказва крадена, а наивната Езги за малко да влезе в затвора. Третият я е убедил да вземе паричен заем при условие, че той сам ще го изплати, но в последствие е изчезнал, оставяйки Езги да плаща сама дълговете. Приятелките на момичето вярват, че тя е като магнит за грешните мъже, които виждат в нея лесна плячка и я използват докрай.

Йозгюр (Джан Яман) е вторият главен герой в сериала „Мистър Грешен“ (Bay Yanlıs). Той е харизматичен и красив мъж, в началото на трийсетте, привличащ женските погледи със своя неустоим чар. Освен това той е успешен предприемач и собственик на престижен нощен клуб. В миналото е работил като барман, но със своята упоритост и старание е успял да създаде свой успешен бизнес. Йозгюр не е женен и не се стреми към семеен живот. Води ежедневие на плейбой, който постоянно сменя приятелките си.

Проливен летен дъжд хваща двамата главни герои навън, които спират едно и също такси. Съвместното им пътуване е особено неприятно особено за Езги. В същото време нейни приятели решават да я заведат на нощен клуб, но самите те не успяват да отидат. Там момичето вижда бившият си приятел Санер, който предлага брак на новата си приятелка. Възмущението на Езги я довежда до непланиран запой. Всичко това се случва в клубът на Йозгюр. Колкото и да е циничен, относно семейните отношения, Йозгюр решава да не оставя Езги и я води в дома си на ръце. На сутринта момичето идва на себе си и ужасено от своите грешни действия, си спомня част от вечерта. Това обаче се оказва само началото на тяхната невероятна връзка.

Какво ще се случи между Езги и Йозгюр ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Мистър Грешен“ (Bay Yanlıs), излъчващ се в ефир и онлайн с бг аудио и бг превод, до неговият финал и последен епизод. В серийният филм, който е популярен още със заглавието „Господин грешен“, участват актьорите Джан Яман, Йозге Гюрел, Суат Сунгур, Гюрген Йоз, Джемре Гюмели, Лале Башар, Фери Байджу Гюлер, Сарп Джан Кьороулу, Тайгун Сунгар, Едже Иртем и др.

error: Content is protected !!