Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Момичето на прозореца (Camdaki Kız)

Новият турски сериал „Момичето на прозореца“ (Camdaki Kız) е представен на екран през 2021 година. Драматичният сериен филм е базиран на едноименния роман на Гюлсерен Будайчоглу.

„Момичето на прозореца“ (Camdaki Kız) е удивителна история за любовта, предаността и разочарованието, съдбата и тайните, които могат да обърнат не само съзнанието, но и целия живот. В центъра на неговият сюжет е младо и успешно момиче на име Налян (Бурджу Бириджик). От самото раждане тя израства в лукс и грижи, получава прилично възпитание, престижно образование и израства като достатъчно целенасочен и честен човек. Като сертифициран архитект, тя поема проект за изграждане на хотел в семейство Короглу. Момичето се влюбва в Седат (Феяз Шерифоулу) сина на собственика.

Момичето на прозореца (Camdaki Kız)
Момичето на прозореца (Camdaki Kız) сериал, персонажи, актьори, герои и сюжет.

Между Седат и Налян избухва страст. Младата красавица приема предложението на наследника и набързо се омъжва за него. Но щастието е твърде кратко. След великолепното пиршество завършва вълшебната и толкова приказна история. Ярките чувства започват да избледняват моментално. Седат се променя пред очите й. Той спира да се грижи за жена си, като не й отделя дължимото внимание. Ситуацията се влошава, когато бременността на Налян се проваля. От успешно, щастливо, целенасочено и весело момиче тя се превръща в нещастна, заможна домакиня. Като човек тя умира пред очите ни, но е решена на кардинални промени. Първата стъпка е да се разведе с човека, който се оказва напълно чужд. Тя обаче се влюбва в собствения си шофьор. Той е женен, има деца и няма да напусне семейството си.

Серийният филм „Момичето на прозореца“ (Camdaki Kız 2021) е екшън проект на турските кинематографисти, който разказва интригуващата история за любовта и омразата, съдбоносни решения и дълбоко вкоренени проблеми. Според експерти този драматичен сериал очевидно ще бъде успешен, тъй като е създаден по сюжет на роман, написан от психиатричен лекар, и помага да се намерят жизненоважни отговори на множество философски въпроси.
Не пропускайте да гледате всички епизоди на сериала Момичето на прозореца до неговия последен епизод финал с бг аудио.

error: Content is protected !!