Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Моята лява страна (Sol Yanim)

Турският сериал Моята лява страна (Sol Yanim) е романтична история за момиче, което живее в беден квартал и едва свързва двата края. Един ден тя среща богат човек и се влюбва в него …

Моята лява страна Sol Yanim
Моята лява страна Sol Yanim сюжет, герои, актьори, персонажи, актьорски състав.

„Моята лява страна“ е заснет в мелодраматичен стил. Този много сериен филм разказва на публиката романтична история на бедно момиче и богат мъж, които се влюбват един в друг. Всеки има своя тайна, но им е било писано да се срещнат, защото са създадени един за друг. Изведнъж тайните ще започнат да се разкриват и те ще трябва да проверят силата на любовта си. Двамата ще трябва да преминат през много изпитания, но дали техните чувства ще издържат на ударите на съдбата?

В основата на впечатляващият сюжет на Моята лява страна (Sol Yanim) е красиво момиче на име Сера. Тя е родена и израснала в доста заможно семейство. Имала е всичко и не е била лишавана от нищо материално. Но един ден обаче, нейното семейство ще изгуби всичко, което имало… Изведнъж семейството остава без пари. Тогава Сера и нейната майка решават да се преместят в скромен малък квартал. За да осигурят прехраната си Сера решава да започне работа в престижен местен хотел, въпреки че все още се обучава в университет. Момичето е доста усърдно, отговорно към обучението си и дори получава стипендия.

Успоредно с нейната история се появява и другият главен герой на име Селим, който учи в същия университет, в който и Сера. Той е част от заможното семейство на фамилия Кутлусой . Младежът няма никакви ограничения пред себе си и може да има всичко, което поиска. Освен това е несериозен и не се интересува от обучението си. Бащата на Селим, който е добре известен в града, често му се кара за неговата безотговорност в обучението.

След като Селим случайно среща Сера, събитията в сериала стават още по-интересни, защото след момента на запознанството им, тайните от миналото и на двамата изплуват на повърхността. Какво обединява двамата? Как ще завърши запознанството на Селим и Сера – с любов или просто приятелство?

Главните герои в сериала Моята лява страна (Sol Yanim):

Сера (Йозге Яъз) е красиво момиче, което някога е имала богат живот. След като е загубила всичко, тя трябва да свикне да живее и работи в беден квартал. Сера се влюбва в Селим Кутлусой.

Селим (Толга Менди) богаташки син в семейство Кутлусой. На 13-годишна възраст момчето губи майка си, животът му преминава в богатство, слава и лукс, но това изобщо не го прави щастлив. Баща му е работохолик, често се кара с Селим заради невниманието му към училищните задължения. С възрастта отношенията с баща му само се влошават. Той не вярва, че синът му може да стане отговорен човек. Селим се влюбва в Сера и заедно ще изживеят една красива любов пресъздадена в сериала Моята лява страна (Sol Yanim).

Ихсан (Джансел Елчин) е бащата на Селим. Ихсан е мъж с много силен характер, много дисциплиниран. За него успехът е най-важен, дори повече от собствения му син.

Бириджик (Джемре Байсел) е богаташко, разглезено момиче, което е влюбено в Селим от детство. Тя ще покаже амбициозния си характер, който изгаря и унищожава всички препятствия пред себе си.

Бурак (Емре Бей) е най-добрият приятел на Селим.

Асена (Дефне Самиели) е втората съпруга на Ихсан, мащеха на Селим.

Нийл (Дениз Барут) – дъщеря на Ихсан.

Нилгун (Есра Безен Билгин) – майката на Сера.

Хайдар (Хайдар Кьойел) е зъл човек, влюбен в майката на Сера.

Пинар (Ергюл Мирай Шахин) – работи със Сера в хотела.

Епизодите на телевизионният сериал Моята лява страна (Sol Yanim) започнаха да се излъчва по турските телевизионни канали от 26 ноември 2020 година и успяха да спечелят вниманието на младата аудитория още от неговият първи епизод. Не пропускайте да гледате онлайн и с бг превод (субтитри), всички епизоди на Моята лява страна до неговия финал и последен епизод, защото финала наистина си заслужава.

error: Content is protected !!