Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Моята опасна жена (Tehlikeli Karım)

Турският сериал „Моята опасна жена“ (Tehlikeli Karım) е филм за възходите и паденията на живота в семейството. Понякога най-близките хора могат да крият много интересни тайни. Сюжетът на сериала разказва за привидно примерна брачна двойка – тиха съпруга и примерен съпруг. Но историята се обръща по такъв начин, че илюзиите се разсейват като пепел. Особено ако трета страна се намесва в отношенията, след това всичко тръгва надолу…

Семейната рутина е най-често срещаното нещо, което притеснява мъжете. Именно те с течение на времето започват да виждат много недостатъци в съпругите си. Започват странични романси, а понякога дори напускат семейството. Именно това се случва и с главния герой на турският сериал „Моята опасна жена“ (Tehlikeli Karım). Той се казва Алпер и му се струва, че жена му Дерин се е отдалечила от него и като цяло рутината просто го отегчава. Съпругата му Дерин (Гонджа Вуслатери) е сравнително богата и дори финансира Алпер в неговите бизнес начинания.

Моята опасна жена Tehlikeli Karım
Моята опасна жена (Tehlikeli Karım) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

С течение на времето „небрежната“ съпруга започва да отегчава Алпер и той се впуска в авантюра със своята бизнес партньорка Седа (Билге Йонал). Един ден Алпер заедно с любовницата си Седа обмислят план как да премахнат жена му Дерин от своите съвместни планове. И когато планът е близо до изпълнението си, неговата вярна и тиха съпруга изчезва. Оказва се че тя е отвлечена, а похитителите искат откуп за нея. Изглежда че тази ситуация е в полза на неверния съпруг, но тихата съпруга все пак ще покаже истинското си лице. Алпер (Сечкин Йоздемир) дори не предполага какво го очаква от една дотогава вярна и кротка съпруга…

Серийният филм „Моята опасна жена“ (Tehlikeli Karım), чиято премиера в българския ефир е през 2021г, е заснет през 2018г. Всички негови епизоди, които може да проследите до самия финал и последен епизод, се излъчват както онлайн в интернет така и по телевизията. В сериала участват Гонджа Вуслатери, Мустафа Юстюндаа, Билге Йонал, Сечкин Йоздемир и др.

error: Content is protected !!