Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Моят живот (Benim Hayatım)

Сюжетът на сериала „Моят живот“ (Benim Hayatım) разказва за млада жена на име Хаят (Нилсу Берфин Акташ). Тя е е красиво и амбициозно момиче с прекрасна мечта – да стане дизайнер. Но мечтите и реалността за съжаление са напълно различни неща. Освен това семейството от което произхожда Хаят, не е богато. В същото време са необходими много пари, за да успее младата жена да пробие в света на модата. Осъзнавайки, че в родният си град няма да е възможно да превърне мечтата си реалност, Хаят убеждава баща си Оккеш да отидат заедно в Истанбул. Бащата на Хаят се притеснява, че ще му е трудно да защити дъщеря си в големия град, но момичето успява да го убеди.

Докато момичето се опитва да пробие в света на модата, тя трябва да си изкарва прехраната, като почиства домовете на богатите. Нейният баща Оккеш (Саваш Йоздемир), с всички сили иска да подкрепи желанието на дъщеря си да постигне нещо в живота. Но не му харесва, че дъщеря му е готова да жертва всичко в името на мечтата си. Освен това на Оккеш му е много трудно да живее в този мегаполис.

Моят живот (Benim Hayatım)
Моят живот (Benim Hayatım) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Не след дълго главната героиня от сериала „Моят живот“ среща млад и очарователен мъж на име Али (Генджо Йозак) и за първи път в живота си се влюбва. Чувствата са взаимни, но по пътя към любовта и щастието ще възникнат различни препятствия. Али е племенник на богата и влиятелна личност на име Йълмаз (Уур Чавушоглу), който е собственик на Харисоолу Холдинг. След като Али среща Хаят, животът му ще се промени напълно. Йълмаз живее със съпругата си и единствения си син Уфук (Али Бурак Джейлян), който е бъдещият наследник на голямата компания.

Оказва се обаче, че бащата на Хаят е дългогодишен враг на Йълмаз. В младостта си майката на Хаят е предпочела да се омъжи за Оккеш, а не за Йълмаз. Обсебен от мисълта за отмъщение, Йълмаз решава да отмъсти на бащата на Хаят и избира много изискан начин да направи това. Той иска да представи момичето като търсеща богатство на всяка цена. Затова въпреки факта, че е женен, той предлага брак на Хаят, а момичето смята това за шанс да започне кариерата си. Хаят е лудо влюбена в Али, но се съгласява на този брак. Йълмаз подава молба за развод и кани момичето и нейният баща в дома си на вечеря. Но Оккеш не е от онези, които ще паднат с лице в калта. Възползвайки се от „гостоприемната“ покана, той отива в къщата на врага си, което допълнително изостря ситуацията. Сега Йълмаз и Оккеш трябва да разкрият всички тайни и да обяснят причината за дългогодишната си вражда…

Всички епизоди на „Моят живот“ (Benim Hayatım) се излъчват по Star TV както и онлайн. В този телевизионен филм участват още Нилюфер Ачъкалън, Есра Ронабар, Юндер Ачъкбаш, Корай Шахинбаш, Алейна Солакер, Йойкю Челик, Зейнеп Кумрал, Хира Койунджуоулу и др. Какво ще се случи с мечтата на Хаят, любовта й към Али, както и с враждата между Йълмаз и Оккеш ще узнаем гледайки „Моят живот“ (Benim Hayatım) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!