Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Мрежа от лъжи

Турският сериал „Мрежа от лъжи“ разказва за семейният живот на Асия (Джансу Дере). Загубила родителите си в ранна възраст, тя постига всичко в живота си сама. Тя е омъжена от десет години и живее със съпруга си Волкан (Джанер Джиндорук) и сина си Али (Алп Акар) в град Текридаг. Асия е весел човек и работи като доктор в местната болница. Тя е ценена на работа, обичана у дома и изглежда, че живее мечтан живот. Това е така до момента, в който открива руса коса върху шала на своя съпруг. Оттогава спокойният живот на младата жена се превръща в истински ад и вместо да се наслаждава на идеалният си семеен живот, тя поема ролята на детектив, за да разбере дали подозренията й са основателни.

Мрежа от лъжи
Мрежа от лъжи – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Главната героиня на сериала „Мрежа от лъжи“ не може да повярва, че нейният любящ мъж, който е възприемала като идеалният съпруг, си има любовница. Тя все още обича съпругът си и му дава възможност да сподели истината и ако той признае за предателство, му обещава, че всичко ще бъде както преди. Вместо да признае вината си обаче, Волкан напълно отрича изневярата и обвинява жена си в несигурност. Асия продължава своето разследване, разкривайки нови и нови тайни. Но най-голяма изненада за младата жена е когато разбира, че любовницата на Волкан е бременна. Дерин, който е приятел на Волкан, настоятелно му препоръчва да се разведе с Асия. Така предадена от Волкан и всичките му приятели, младата жена е решена да отмъсти на неверният си съпруг.

Какъв план за отмъщение ще измисли Асия? Ще успее ли да се справи със съперницата си? Как ще завърши тази любовна история и наистина ли всичко е толкова просто, колкото изглежда на пръв поглед? Всичко това ще разберем гледайки в ефир или онлайн сериала „Мрежа от лъжи“, до неговият финал и последен епизод. В серийният филм, състоящ се от 149 епизода, участват актьорите Джансу Дере, Гьозде Седа Алтунер, Джанер Джиндорук, Назлъ Булум, Мелис Сезен, Таро Емир Текин, Йозге Йоздер и др.

error: Content is protected !!