Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нападател (Akıncı)

Серийният филм „Нападател“ (Akıncı) е турски фентъзи трилър, разказващ историята на 30-годишен очарователен и честен младеж на име Фатих (Shukru Ozyildiz). Той става национален герой, за да защити града и жителите от престъпността.

Фатих работи като учител по история. В деня, в който завършва университета, се среща с Орхан (Толга Текин), който казва, че е бил колега на бащата на Фатих. Той разказва на Фатих факти от семейната му история, които никога не е знаел. Оказва се, че бащата на Фатих е Акънджъ, който е бил убит от престъпници. Неговият живот е бил посветен в това да пази беззащитните и да се бори с престъпността, дегизиран като супергерой. Този свещен дълг, изпълняван от векове, трябва да бъде продължен. Именно Фатих трябва да се превърне в новия супергерой.

Нападател (Akıncı)
Нападател (Akıncı) сериал – сюжет, актьори, герои и персонажи.

Дълги години Орхан обучава Фатих и един ден младият учител влиза в ролята на Акънджъ. Така започва да води битка срещу всякакви престъпни организации, които представляват заплаха. Той прави това тайно, скривайки истинската си самоличност с маска, която носи през нощта. А през деня преподава история в училище.

Борейки се с престъпността, главният герой от сериала „Нападател“ (Akıncı) се превръща в национален герой. Престъпните организации, които са претърпели големи загуби в резултат на действията му, вземат мерки за неговото елиминиране. Междувременно полицията преследва Акинджи, който се радва на голяма обществена подкрепа и се опитва сам да раздаде справедливост.

В същото време успешната журналистка Нергис Емироолу (Бюшра Девели), в продължение на три години се опитва да разкрие истинската му самоличност. Също така тя се стреми да отразява всяка новина свързана с него. По време на една от спец операциите, Фатих спасява живота на Нергис. Сюжетът става още по-объркан, когато Фатих научава, че къщата наета от Нергис, принадлежи на семейството му, а баща й Джевдет (Йълдрай Сахинлер) е един от виновните за зверствата, които се случват в цялата страна. Пътищата им се пресичат отново и Фатих става все по-близък с Нергис.

Турският сериал „Нападател“ (Akıncı) е режисиран от Вели Челик, а в ролите участват актьори като Шюкрю Йозйълдъз, Йълдърай Шахинлер, Бюшра Девели, Толга Текин, Еркан Бекташ, Атакан Хошгьорен, Сермет Йешил, Дидем Инселел, Айча Ертуран, Мюге Боз, Йълмаз Байрактар, Серхан Онат и др. Сериалът се излъчва по телевизия ATV в петъчния прайтайм, както и онлайн по интернет. Не пропускайте невероятната история на един супергерой, гледайки всички епизоди на поредицата „Нападател“ (Akıncı) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!