Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нарин и Азад от Завръщане

Макар и влюбени, любовта между Нарин и Азад е забранена от местните обичаи, тъй като Азад е от обикновено семейство, докато Нарин е от властен род. Така двамата решават да избягат, но в това затворено общество, в което живеят, бягството е невъзможно. Те са заловени, а живота им е в опасност. Единственият вариант да запазят не само любовта, но и живота си е жена от рода на Азад да се омъжи за по-големия брат на Нарин. Така любовта между двамата се оказва начало и основа на всички събития, които ще настъпят в сериала „Завръщане“.

Нарин и Азад
За любовта няма невъзможни неща. Такава е и любовта между Нарин и Азад.

Нарин (Бонджук Йълмаз) е млада, влюбена жена с добро сърце. Тя е емоционална и добродушна, докато нейния избраник Азад (Джемал Токташ) е противоречива личност. Той е в основата на нежелания брак на Съла, тъй като я принуждава да подпише брачното свидетелство. След време обаче, двамата стават близки, точно както трябва да са отношенията им между брат и сестра. Стига се дотам, че дори Азад спасява живота на Съла.
Азад е готов да жертва себе си, когато живота на любимата му Нарин е застрашен. Първоначално двамата живеят при родителите на Азад, където са щастливи заедно. Един ден обаче, Кевсер (майката на Нарин) ги отвежда в дома си с думите, че не може да гледа повече дъщеря си като „прислужница“ в дома на Азад, като тя може да бъде господарка в родния си дом. След като Нарин и Азад заживяват в дома на Кевсер, тя се отнася неуважително към Азад. От своя страна Нарин понася тежко нападките към своя любим.
Азад и Нарин се обичат безрезервно и са готови на всичко един за друг. За разлика от съпруга си, Нарин се чувства виновна за нещастието на Съла, която не иска да продължи да живее в Мардин. Въпреки всичко двете са близки приятелки и се подкрепят взаимно. Азад също иска да избяга заедно с Нарин в Истанбул, където двамата да бъдат щастливи. След като вижда, че съпругът й е нещастен, Нарин взима съдбовно и опасно решение да ги подкрепи и да избягат тримата в Истанбул. Но дали изобщо това би им донесло така желаните щастие и свобода?
Как ще се развие любовта между Нарин и Азад, дали тя ще се запази до края на сериала или вековните традиции на родния им град Мардин ще ги разделят, остава да видим от епизодите на сериала Завръщане.

error: Content is protected !!