Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Наследство (Emanet)

Сериалът „Наследство“ (Emanet) разказва за нелеката съдба на Юсуф, който на петгодишна възраст, губи и двамата си родители и се озовава под грижите на чичо си Яман. Яман също е имал проблемно минало. Въпреки това той е успял да се превърне във влиятелен и изключително успешен бизнесмен. Той лесно може да се грижи за момчето и да му даде всичко, което може да си купи. Единственото нещо, което никога не може да му даде е майчината обич и топлина. Юсуф има леля на име Сехер, която е сестра на неговата майка. Тя изпитва силна привързаност към племенника си и затова се премества в имението, където живее Юсуф, заедно със своя чичо. Сехер е готова на всичко, за да се грижи за своя племенник.

Наследство (Emanet)
Наследство (Emanet) сериал – актьори, персонажи, герои и сюжет.

След известно време, главните герои на сериала „Наследство“ (Emanet) – Сехер и Яман, се влюбват един в друг с най-чистата и искрена любов. Двамата съвместно започват да отглеждат Юсуф, като все повече задълбочават отношенията си. Изглежда, че всичко лошо е останало в миналото, но една здрава и силна връзка не може да се гради върху лъжи. Яман осъзнава това и постепенно разкрива пред Сехер тъмното си минало, което не е лесно да се приеме. Неочакваната промяна у него, води до изненадващи разкрития. Младата двойка открива, че Яман и цялото му семейство са обект на разследване от дълго време. Появяват се мрачни истории, които могат да разрушат живота на всички. Освен това Яман няма представа, че доблестният служител на реда, който се е заел да го разследва, е негов полубрат.

Как ще се развие цялата история в сериала „Наследство“ (Emanet), ще разберем гледайки всички негови епизоди онлайн или в ефир, до неговият финал и последен епизод. Сред участващите актьори са Съла Тюркоглу, Халил Ибрахим Джейхан, Берат Рюзгар Йозкан, Йомер Генч, Волкан Йълдъръм, Оуз Яаджъ, Бинназ Еркен, Йозге Яъз и др.

error: Content is protected !!