Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Научи ме да обичам (Bana Sevmeyi Anlat)

Главната героиня на сериала „Научи ме да обичам“ (Bana Sevmeyi Anlat) е Лейля. Тя се завръща от Германия, след като семейното щастие с нейният съпруг не се получава. Двамата се развеждат и тя е принудена да се върне в родният си дом заедно със своя син Рюзгар. Бащата на Лейля е много загрижен за съдбата на дъщеря си и се опитва да я подкрепи, като й намира подходяща половинка. Той я запознава със своя приятел Хашмет, който се смята за един от най-богатите и влиятелни хора в Истанбул. Той би бил много подходящ мъж за Лейля в момента. Лейля, осъзнавайки незавидността на своето положение, приема ухажването на Хашмет. Освен това тя не смее да спори с баща си и осъзнава, че детето има нужда от баща.

Научи ме да обичам Bana Sevmeyi Anlat
Научи ме да обичам (Bana Sevmeyi Anlat) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Решението на Лейля клони към сключване на брак с Хашмет. Така тя започва да мисли за бъдещия си живот с него. Но в телевизионния сериал „Научи ме да обичам“ (Bana Sevmeyi Anlat) не всичко върви по план. Случва се така, че младата и красива Лейля среща млад мъж на име Алпер, който обърква нейните чувствата, карайки я да погледне по-различно на живота си. Тя вече не е сигурна, че богатият, силен и много влиятелен Хашмет, за когото баща й се опитва да я омъжи, е това от което се нуждае. Лейля е обзета от чувства към Алпер, които трудно могат да се нарекат приятелски. Чувствата към него напълно завладяват сърцето на Лейля и тя вече не може да мисли за никого освен за любимия си. Алпер отвръща със същото. По пътя обаче, двамата влюбени имат много привидно непреодолими препятствия, които трябва да преодолеят.

Страст, обожание, замайване от силните чувства, всичко това разрушава плановете на Лейля, която е напълно объркана в действията си. Как да постъпи правилно, как да не сбърка отново в избора на партньор в живота си? Лейля ще трябва сама да търси отговора на тези и други въпроси, без да разчита на съветите на хората около нея.

Какво още ще се случи през всички епизоди на „Научи ме да обичам“ (Bana Sevmeyi Anlat) и как ще постъпи Лейля в тази сложна ситуация ще разберем, гледайки сериала, онлайн или в ефир, до неговият финал и последен епизод. В серийният филм участват Кадир Доулу, Мустафа Юстюндаа, Седа Бакан, Долунай Сойсерт и др.

error: Content is protected !!