Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нашата история (Bizim Hikaye)

Турският сериал Нашата история (Bizim Hikaye) е римейк на американския сериал „Безсрамници“ (Shameless).

Вълнуващият сюжет на сериала Нашата история (Bizim Hikaye) разказва за семейство, което живее в един от бедните квартали на Истанбул. Филиз, която е по-голямата сестра, е принудена да поеме изцяло грижите за отглеждането и изхранването на семейството. Това се случва защото майката в семейството ги напуска, оставяйки шест деца, а най-малкото от тях няма дори две години. Бащата Фикри прекалява с пиенето и отдавна е изоставил своите задължения, да се грижи за семейството. За да успее да изхрани семейството си, Филиз се налага да работи от рано сутрин до много късно през нощта. По-малките нейни братя и сестри, също както Филиз, узряват рано, придобивайки способност сами да се справят с ежедневните неволи.

Нашата история
Нашата история (Bizim Hikaye) – герой, сюжет, персонажи, актьори и актьорски състав.

Рахмет е най-големият брат, на когото се предвижда светло бъдеще. Другият брат Хикмет, още в юношеска възраст успява да разбере, каква болка могат да причинят чувствата. Кираз, Исмет и Фикрет са все още малки деца, но любящата им по-голяма сестра Филиз е в състояние да ги дари с цялата си топлина, обич и грижа.

Един ден Филиз среща човек на име Баръш. Той се влюбва в нея още от самото им запознанство. Той е готов на всичко същите тези чувства да изпита и Филиз. Самоуверената Фелиз знае, че няма как да си позволи такива чувства в настоящата ситуация, въпреки че също усеща някаква симпатия към Баръш. Но не само Баръш се опитва да я спечели. Местен полицай също е влюбен в героинята отдавна. Фелиз е поставена пред труден избор между семейството и чувствата. Но тя изобщо не подозира кой всъщност е Баръш…

Персонажите в Нашата история (Bizim Hikaye):

Филиз от Нашата история е най-голямата дъщеря на семейство Елибол. Тежка съдба застига момичето в много ранна възраст. За да успее да се грижи за по-малките си сестри и братя, след като завършва училище, тя е принудена да прекрати по-нататъшното си обучение. Фелиз се превръща не само в родител на братята и сестрите си, но и в основната носеща приходи на семейството. Тя решава всички проблеми, които могат да възникнат. Фелиз е гордо и независимо момиче, което израства много бързо. Тя заема ролята на липсващата майка, поемайки грижите за братята и сестрите си. Интересува се от тяхното обучение, предупреждава ги за възможни грешки, а понякога е строга и безкомпромисна.

Най-големият й страх е вероятността един ден семейството й да се разпадне, а братята и сестрите й да се откажат от обучението си и да бъдат отгледани в сиропиталище. За да задържи всички членове на семейството под един покрив, Филиз трябва да се примири с глупавите действия на баща си Фикри.

Баръш от Нашата история е умен, интелигентен, своенравен и уверен в себе си млад мъж. След като влиза в живота на Филиз, той се представя за друг човек. На пръв поглед е трудно да се разбере дали е обикновен лъжец или благороден принц, богат или беден. Наскоро Баръш е бил принуден да изгради изцяло на ново живота си, представяйки се за някой, който не е. Той се влюбва във Филиз, още когато я среща за първи път. Той е впечатлен от силния й характер. Въпреки това не е толкова лесно да се спечели момиче, на чиито плещи лежи бремето на отговорността, състоящо се от притеснения за семейството и което е свикнало да се справя само. За да спечели доверието на Фелиз, Баръш ще трябва да се потруди много усилено. Но лъжите, които й казва, ще го отдалечават от нея…

Фикри от Нашата история е баща на шест деца, въпреки че е трудно да го наречем баща. Всички семейни проблеми и въпроси на по-малките деца се решават от най-голямата дъщеря – Филиз. Неговият отличителен белег е безделието. Фикри изобщо не познава собствените си деца, какво обичат и какво не, като дори не полага усилия да ги опознае. Груб, скандален и алчен, той винаги се опитва да извлече най-доброто за себе си. Жадува за лесни пари. Каквото и да се случи, Фикри се опитва да извлече максимума за себе си, дори когато става въпрос за здравето или щастието на близките му… Въпреки че не е особено харесван, той е доста доволен от себе си.

Рахмет от Нашата история е най-големият сред братята. Той е умен и нестандартно мислещ човек, който постига голям успех в обучението си. Училищните успехи обаче не представляват особен интерес за него. Той използва отличните си познания, за да печели пари за семейството. Полагайки изпитите на своите съученици и решавайки техните задачи срещу заплащане, той изкарва прехраната си. По-голямата му сестра Филиз, виждайки как той се отнася към постиженията си в училище, се страхува, че брат й „пропилява“ способностите си. Рахмет обича братята и сестрите си, подкрепя по-голямата си сестра по всички въпроси. Той е обиден на майка си, защото си е отишла, оставяйки цялото семейство.

Хикмет от Нашата история е ученик в гимназия. Той е потаен, симпатичен и срамежлив младеж. В свободното си време работи в магазин за хранителни стоки, за да помогне финансово на семейството си. Поради факта, че прилича повече на майка си, той често става жертва на изблици на гняв и раздразнение от страна на баща си. Той е влюбен в младата съпруга на собственика на магазина, в който работи. Дали тази любов ще остане платонична или Хикмет ще успее да спечели сърцето й ще узнаем гледайки сериала Нашата история (Bizim Hikaye) до неговия финал и последен епизод.

Кираз от Нашата история е ученичка в основно училище. Тя е по-зряла от връстниците си. Отзивчиво и съвестно момиче. Помага на по-голямата си сестра да върши домакинската работа и също се включва в грижите за по-малките членове на семейство Елибол. За разлика от братята и сестрите си, Кираз наистина обича баща си и е много привързана към него. За бащата Фикри, Кираз също е специална, а в сърцето му има място само за нея . Те са много близки.

Фикрет от Нашата история също е ученик. Той е непослушно и неспокойно момче – най-палавото и непослушно момче в квартала. Затворено дете, което се опитва да скрие истинските си чувства от всички. Той няма връзка с баща си и е абсолютно студен към него. Както всички останали, той добре осъзнава тежката ситуация, в която се намира семейството.

Исмет от Нашата история е най-малкият член на семейство Елибол. Тя е тихо и спокойно дете. Бащата Фикри намира Исмет за много красива, поради което е искрено убеден, че когато порасне, със сигурност ще стане художничка и ще се спаси от живота в бедност. Тъй като Исмет е най-малкото дете, тя се нуждае най-много от грижите на майка си. Ето защо, след като тя се завръща, Исмет няма да отхвърли майка си, както правят другите деца от семейство Елибол. Исмет ще бъде първата, която ще й каже отново „мамо“.

Турският сериал Нашата история (Bizim Hikaye) е създаден в 2 сезона. Премиерата на неговия първи епизод е излъчена през 2017 година, а неговият финал и последен епизод през 2019 година. В оригинален вид се състои от 70 епизода с продължителност около 120 минути. Всички епизоди на този филм се излъчват и в България с бг аудио през 2021 година. По българските телевизии е излъчен в над 200 серии с продължителност на всяка около 45 минути. Сериалът е излъчван и онлайн с бг субтитри.

error: Content is protected !!