Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нашата тайна (İkimizin Sırrı)

В центъра на сюжета на сериала „Нашата тайна“ (İkimizin Sırrı) е млада жена на име Нева (Лейла Ферай). Животът й се преобръща, след като съпругът й загива в автомобилна катастрофа. Нева остава сама със 7-годишната си дъщеря Хаял (Ахсен Туркилмаз). Свекървата на Нева я обвинява за смъртта на сина си и я изгонва от къщата заедно с дъщеря Хаял. Но проблемите на нещастната жена не свършват дотук. Озовала се на улицата, Нева е принудена преди всичко да си намери работа, за да може да се грижи за своята дъщеря Хаял. Деверът на Нева (по-малкият брат на съпруга й), ще й помогне в това. Той е единственият от семейството на нейният съпруг, който проявява разбиране към нея. Той й помага да си намери работа като помощник готвач в новооткрит ресторант.

Нашата тайна İkimizin Sırrı
Нашата тайна (İkimizin Sırrı) сериал – сюжет, герои, актьори, персонажи.

Но дори и след това неприятностите за Нева не приключват. Оказва се че смъртта на съпругът й не е била в следствие на инцидент. Той е бил замесен в незаконен бизнес, а сега мафиотският бос, за който е работил, информира Нева, че съпругът й му дължи 100 хиляди долара. Престъпникът ще преследва Нева, докато тя не погаси дълга към него. Бягайки от опасните престъпници, при пътен инцидент главната героиня от серийният филм „Нашата тайна“ (İkimizin Sırrı) среща богат бизнесмен на име Алп Караун (Арас Айдън).

Майката на Алп е болна, затова той търси донор на черен дроб, като по този начин иска да удължи живота на най-близкия до него човек. След като научава историята на Нева, той й предлага сделка – фиктивен брак с определени условия. Нева ще се превърне в донор на черен дроб за майката на Алп, а той ще се грижи за дъщеря й Хаял, докато навърши 18 години, както и ще изплати дълговете на Нева. Нева смята, че това е единственият й шанс да оцелее и да даде на дъщеря си бъдеще. Но в навечерието на всичко това я очаква друга неприятност – откриват й заболяване. Освен това тя започва да забелязва, че Алп изпитва не просто съчувствие към нея, а нещо повече…

Как ще се развие цялата история в сериала „Нашата тайна“ (İkimizin Sırrı) може да проследите гледайки всички епизоди в ефир или онлайн до неговият последен епизод финал. Сериалът е популярен още със заглавията „Тайната между двама ни“ и „Нашата обща тайна“. В поредицата участват актьорите Лейла Ферай, Енгин Алкан, Арас Айдън, Тулай Гюнал, Дениз Шен Хамзаоглу, Джейхун Менгироолу и др. Сериалът „Нашата тайна“ (İkimizin Sırrı) е адаптация на корейската драма „Брачен договор“ и се излъчва по турският телевизионен канал ATV.

error: Content is protected !!