Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

На пух и прах (Darmaduman)

Сериалът „На пух и прах“ (Darmaduman) е турски римейк на международно признатия и награждаван американски телевизионен сериал от 90-те години – Бевърли Хилс. В центъра на сюжета на сериала е семейство Сервет, което се налага да се премести от провинциалния град Ескишехир, в космополитния Истанбул. Бащата Харун (Неджип Мемили), майката Белиз (Нур Феттахоулу) и двете им пораснали деца близнаци – Керем (Мерт Язиджоглу) и Едже (Аслъхан Малбора), дори не подозират, че животът в големия град е коренно различен от живота в малкия град. В Истанбул Керем и Едже започват да учат в местния университет, където трябва да се адаптират към новата среда.

На пух и прах Darmaduman
На пух и прах (Darmaduman) сериал – актьори, персонажи сюжет и герои.

Двамата, заедно със своите родители, се установяват да живеят в къщата на своята баба Айля (Мерал Четинкая) и техния дядо Асаф (Метин Джошкун). Докато двамата търсят общ език със своите баба и дядо, с които не са общували през целия си живот, на повърхността ще изплуват стари тайни, които са принудили техният баща Харун, да напусне бащината къща преди 25 години и да опита късмета си в друг град. Въпреки че са изминали много години, обидите между баща и син не са забравени. Старите рани са все още отворени и тъй като цялото семейство Сервет остават в тази къща, ситуацията се влошава.

Освен това в Истанбул Едже и Керем се срещат с Дерин (Хафсанур Санджактутан) и Еврен (Айтач Шашмаз), които им създават доста неприятности. Първоначално Едже и Керем проявяват стоическо търпение и се опитват да не влизат в конфликт с тях, но тъй като проблемите започват да зачестяват, двамата ще трябва да открият причините за недоброжелателното отношение към тях. За тяхна изненада ще открият тайна, която ще преобърне семейния им живот и ще бъдат принудени да направят труден избор.

Какво ще се случи в сериала „На пух и прах“ (Darmaduman) ще разберем гледайки всички епизоди, излъчващи се по канал Fox, както и онлайн, до неговия финал и последен епизод. В серийният филм участват Аслъхан Малбора, Мерт Язиджоглу, Неджип Мемили, Нур Феттахоулу, Мерал Четинкая, Хафсанур Санджактутан, Метин Джошкун, Айтач Шашмаз, Аслъ Орджан, Джем Каракая, Дилшад Шимшек и др.

error: Content is protected !!