Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Неверният (Sadakatsız)

Новият турски сериал „Неверният“ (Sadakatsız), чиито епизоди може да се гледат онлайн, ще ни разкаже за проблемите в едно семейство. Сюжетът се върти около живота на жена, свикнала да се доверява на своя съпруг Волкан. Тихият й семеен живот приключва, след като се появява подозрението за изневяра на нейния съпруг.
Главната героиня на сериала „Неверният“ (Sadakatsız) е млада лекарка на име Ася. В клиниката, където тя работи, всички смятат, че е мила и уравновесена. Тя върши отлично работата си и е готова да даде полезни съвети на всички. В семейството Ася се опитва да държи всичко под свой контрол, а съпругът й Волкан е пример за идеален съпруг. Волкан подкрепя жена си във всяко начинание и помага на децата. Какво може да се случи в едно напълно идеално семейство? Когато подозрението за измяна се прокрадва в сърцето на Ася, животът й няма да бъде същият, както до сега. Преди този момент тя дори не би могла да си представи, че любимият й мъж е възможно да бъде с друга жена.

Неверният (Sadakatsız)
Неверният (Sadakatsız) герои, актьори, персонажи, сюжет, актьорски състав.

Докато разглежда нещата на своя съпруг, Ася забелязва русите коси по шала на любимия си. Чии биха могли да бъдат те? В крайна сметка в тяхното семейство всички имат тъмни коси. В сърцето на жената възниква подозрение за предателство. Опасявайки се от най-лошото, Ася решава да последва съпруга си. Историята на тайния живот, в който живее съпруга й, постепенно й се разкрива. Както се оказа, той не е толкова съвършен, колкото всъщност изглежда на пръв поглед. Волкат постоянно й изневерява и живее в две семейства. И най-лошото е, че той вероятно ще изостави Ася и ще я остави без нищо.

Ася вече не може да погледне неверният си съпруг в очите. Разкритата истина е толкова ужасна за жената, че тя вече не би могла изобщо води обичайния си начин на живот. Заради себе си и собствения си син, тя решава да влезе в опасна конфронтация със своя съпруг. Как ще завърши семейната война? Може ли Ася отново да бъде щастлива или ще трябва да отстъпи и да остане без нищо? Тя не не е способна да съжителства с неверен съпруг. Но тя също не е готова да го напусне, заради силната си обич към него. Всичко се оказва много по-лошо в момента, когато Ася разбра коя е русата девойка, с която съпругът й изневерява. Друга ужасна новина за съпругата е че любовницата е бременна. Какви други предизвикателства очакват семейството от турския сериал Неверният (Sadakatsız)?

Каним ви да гледате тази невероятна история за любовен триъгълник с добра актьорска игра до нейният финал и последен епизод. Този турски филм има добра сюжетна линия и непредсказуеми обрати в живота на главните герои. Гледайки всички епизоди на сериала „Неверният“ (Sadakatsız) в ефир и онлайн ще се потопите в една невероятна и заплетена история.

error: Content is protected !!