Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Невинност (Masumiyet)

Турският сериал „Невинност“ ще разкаже на публиката една история за рискованата любов. Понякога в името на любовта, хората отиват необмислени действия…

Сюжетът на турският сериал „Невинност“ (Masumiyet) се фокусира върху романтичната любовна история между Илкер (Серкай Тютюнджю) и Еля (Илайда Алишан). Еля е 19-годишна красавица, студентка, израснала е в обикновено семейство. Нейната майка Бахар (Дениз Чакър) и баща й Тимур са обикновени работници. Нейният избраник Илкер, който е с шестнадесет години по-възрастен от любимата си, е богат и на отговорна позиция. Родителите му Хейл (Хюлия Авшар) и Исмаил (Ертугрул Постоглу) са от заможно и влиятелно семейство. Именно разликата в социалния статус на тези две семейства ще се превърне в препъни камък по пътя към щастието на двамата.

Невинност сериал
Невинност (Masumiyet) сериал – актьори, персонажи, герои, сюжет.

Илкер и Еля се срещнат съвсем случайно, когато момичето отива да работи като стажантка в неговата компания. Чувствата им се появяват мигновено, а майката на Еля се опитва по всякакъв начин да спаси дъщеря си от грешна връзка, очаквайки неприятности. И то с основателна причина. В края на краищата, заради любимия си, Еля е готова на всичко. В същото време любовта към момичето е завъртяла главата на Илкер толкова много, че той дори е готов да прекрати отношенията си с предстоящата си съпруга Ирем (Дениз Ишин). Той е готов да се ожени за Еля възможно най-бързо и да започне нов живот. Бахар вече е преживяла една трагедия, когато любимият й съпруг Тимур е бил в кома и макар да се е опомнил след много месеци, сега връзката им се е променила не към по-добро. Скоро ужасяващи събития завинаги ще обърнат живота на главните герои.

След известно време полицейски патрул ще намери Еля, бита и в безсъзнание в покрайнините на града. Разбира се, подозренията на майка й Бахар преди всичко падат върху Илкер. Тя ще се стреми да постигне справедливост за Еля по какъвто и да е начин, което означава, че Илкер е изправен пред значителна присъда в затвора.

Какво ще се случи в серийния филм „Невинност“ (Masumiyet) може да проследите гледайки онлайн всички епизоди на сериала до неговият последен епизод финал.

error: Content is protected !!