Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нека животът дойде както си знае (Gelsin Hayat Bildiği Gibi)

Главният герой на сериала „Нека животът дойде както си знае“ (Gelsin Hayat Bildiği Gibi) е образцовият учител по география Сади Паясли (Ертан Сабан), който е обожаван и от най-закоравелите хулигани, защото е готов да даде втори шанс на всеки. Но това не винаги е било така. Преди да стане учител, Сади е нямал нищо общо с преподаването. Истинското му име е Йеди Емин, някога е бил известен като авторитетен престъпен лидер, станал популярен в целия подземен свят. Един ден обаче, по време на атаката от страна на враговете му, случайно се появява момче, което умира поради конфронтацията между престъпниците.

Нека животът дойде както си знае Gelsin Hayat Bildiği Gibi
Нека животът дойде както си знае (Gelsin Hayat Bildiği Gibi) сериал – актьори, персонажи, сюжет и герои.

Оттогава съзнанието на главният герои от сериала „Нека животът дойде както си знае“ (Gelsin Hayat Bildiği Gibi) се променя. Той се предава на полицията и решава да им сътрудничи, за да изчисти улиците от престъпността. Ръководството на полицейския участък решава да му помогне като инсценира смъртта му. Приел нова самоличност, Йеди започва да живее под името Сади Паясли и да работи в месна гимназия. В това учебно заведение, според изявлението на Министерството на правосъдието, изпращат непълнолетни престъпници, които са напуснали поправителната институция. Сред тях са Мерт, Айлин, Мелек, Зюлфикар и Джан. Освен това млада жена инспектор, на име Сонгюл (Деврим Йозкан), е изпратена да се грижи за тях като представител на закона и реда.

Сади Паясли се опитва да свикне с новата си самоличност и новата си професия. Той забелязва, че не е толкова лесно за новите ученици, да се впишат в училищната общност. Освен това един от учениците – Араз, се опитва да разбере чрез информационните си канали, кои са петимата новодошли в училището и кой всъщност е новият им учител. Нещата стават още по-объркващи, когато Сади среща своята любима Дерия (Йозге Йозберк), която е изоставил преди много години.

Какво още предстои да се случи в серийният филм „Нека животът дойде както си знае“ (Gelsin Hayat Bildiği Gibi) предстои да разберем гледайки всички епизоди до неговият финал и последен епизод. Сериалът се излъчва по Show TV, както и онлайн. Сред участващите актьори са Ертан Сабан, Йозге Йозберк, Деврим Йозкан, Бурак Демир, Атила Олгач, Толга Гюлеч, Памир Пекин, Йозгю Деликанлъ, Мустафа Ачълан, Али Бърдж, Айше Кърджа, Онур Йозер, Рожбин Ерден и др.

error: Content is protected !!