Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Неопитомената принцеса (Tacsiz Prenses)

Сериалът „Неопитомената принцеса“ (Tacsiz Prenses) разказва историята на 9-годишно момиче на име Масал (Елиф Куртаран). Тя прекарва цялото си детство с грижовната си майка Ширин (Фериде Четин). Масал е мила и наивна, много обича майка си и нейните приказни истории, които и разказва. Но това, което Масал не знае е че много скоро ще трябва да се сблъска със света на възрастните. Това се случва когато Ширин е диагностицирана със сърдечно заболяване и е приета в болница за лечение. В следствие на това момичето остава съвсем само, на такава ранна възраст. Така Масал постепенно се превръща в непокорно момиче.

Неопитомената принцеса Tacsiz Prenses
Неопитомената принцеса (Tacsiz Prenses) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

За щастие, в живота ѝ се появява Евгин (Исмаил Хаджиоглу), новият ѝ класен ръководител, който ѝ подава ръка, за да не потъне в бездната. От своя страна Масал се чувства подкрепена от Евгин. Тя вече няма усещането, че светът се е обърнал срещу нея. Тя също така се сближава с неговото куче Кофте. Добронамереният учител подкрепя Масал във всичко, докато тя чака болната си майка Ширин най-сетне да се излекува и да се върне при нея. Тогава те отново ще могат да живеят заедно и Масал ще може да слуша отново нейните приказки. Именно настъпването на този ден, главната героиня на сериала „Неопитомената принцеса“ (Tacsiz Prenses) очаква с нетърпение.

Докато обаче Масал се надява на всичко това, в нейният живот навлиза доведеният й баща Фуат (Толга Текин). Той планира да отмъсти на Ширин и няма да се спре пред нищо, за да я раздели с нейната дъщеря. Когато Ширин най-накрая е изписана от болницата, Фуат прави всичко възможно, за да попречи на Ширин и Масал да бъдат отново заедно.

Ще успее ли Ширин да се излекува напълно, ще заживее ли отново с дъщеря си Масал или Фуат ще успее да ги раздели. Всичко това ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Неопитомената принцеса“ (Tacsiz Prenses) до неговият финал и последен епизод. Сред участващите актьори са Сюмейе Айдоан, Толга Текин, Седа Акман, Фериде Четин, Мерве Шен, Елиф Куртаран, Мерве Булут и др.

error: Content is protected !!