Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Непременно някой ден (Elbet Bir Gün)

Сюжетът на сериала „Непременно някой ден“ (Elbet Bir Gün) започва в малкото селце Сазлису. Там, при събарянето на една от къщите, под развалините на руините са открити пет жертви. Това ужасяващо събитие привлича вниманието не само на полицията, но и на журналистите и обществеността. Успешният репортер Мурат Гювен (Кенан Аджар) започва да разследва случая. Той води телевизионна продукция със заглавието „Изгубени животи“ в голяма телевизия. По време на журналистическото си разследване Мурат научава, че семейството, погребано под къщата, има две оцелели сестри – Фериде (Синем Юнсал) и Несиме (Шебнем Бозоклу), но те са изчезнали безследно.

Непременно някой ден Elbet Bir Gün
Непременно някой ден (Elbet Bir Gün) сериал – актьори, герои, персонажи и сюжет.

Мурат се опитва да открие сестрите, използвайки популярното си телевизионно предаване. Но той дори не подозира, че момичетата са преследвани от обсебения за отмъщение Джемил (Йомер Генч). Преди 15 години една от сестрите – Несиме, се е омъжила за Джемил. Тя се е омъжила за богатия мъж твърде рано, а скоро след това се е родила дъщеря им Мевсим. Но животът с не любимият й съпруг не й е донесло щастие. Затова Несиме бяга в Истанбул с шофьор на камион на име Исмаил, за когото се омъжва. От втория й брак се ражда синът й Ахмет. През всичките тези дълги години Джемил крои планове за отмъщение на бившата си съпруга и сега дъщеря му Мевсим решава да помогне на журналистът Мурат в разследването му.

Другата сестра от сериала „Непременно някой ден“ (Elbet Bir Gün) – Фериде също е избягала от родното си село и е отишла в Истанбул. Тя е сменила името си на Гизем и е започнала нов живот – захваща се с бойни изкуства и завършва юридическо образование. В днешни дни Гизем (Фериде) е успешен адвокат, която живее с любящия си съпруг Мехмет и е много щастлива. Това щеше да продължи и в бъдеще, ако не беше видяла в телевизионното шоу историята за случилото се със семейството й преди много години. Сега най-големият й кошмар е, че тъмните тайни на миналото ще бъдат разкрити. Освен това Фериде и Несиме не са се виждали, след бягството си от родното им село Сазлису. Срещата на сестрите след толкова години ще промени живота им и живота на техните близки.

Всички епизоди на „Непременно някой ден“ (Elbet Bir Gün) може да гледате по FOX както и онлайн. В този телевизионен филм участват Синем Юнсал, Шебнем Бозоклу, Бурак Ямантюрк, Мухаммет Узунер, Хелин Кандемир, Зейнеп Качар, Кенан Аджар и др. Какво ще се случи с двете сестри, ще узнаем гледайки сериала до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!