Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Не мога да се впиша в този свят (Ben Bu Cihana Sigmazam)

Сюжетът на сериала „Не мога да се впиша в този свят“ (Ben Bu Cihana Sigmazam) разказва за мъж на средна възраст на име Чезаир (Октай Кайнарджа). Преди много години той е работил като агент за тайните служби и всеотдайно е служил на страната си. Въпреки това, след като брат му е изнудван и след това убит, Чезаир избира различен път – пътят на отмъщението на враговете на брат си. След като изпълнява планът си, главният герой осъзнава, че вече не може да остане в страната, рискувайки да бъде унищожен от специалните служби. Сезаир фалшифицира собствената си смърт и тайно напуска Истанбул. Той приема различна самоличност и променя името си на Темур.

Не мога да се впиша в този свят Ben Bu Cihana Sigmazam
Не мога да се впиша в този свят (Ben Bu Cihana Sigmazam) сериал – сюжет, актьори, персонажи и герои.

В продължение на 15 дълги години всички смятат Чезаир за мъртъв, дори членовете на семейството му и роднините му. Въпреки че знае колко много липсва на жена си и децата си, той знае, че не може да се върне, тъй като ще им донесе неприятности. Един ден Чезаир е хоспитализиран поради нараняване, където среща красивата лекарка Фирузе. Осъзнавайки, че никога повече не може да бъде със съпругата си, Чезаир предлага брак на Фирузе и двамата скоро се женят. Може би щяха да живеят щастлив живот заедно и Чезаир щеше да успее да скрие миналото си от Фирузе, ако не беше разбрал, че неизвестни хора са отвлекли дъщеря му от първия му брак.

Неспособен да сдържи гнева си към престъпниците, главният герои от сериала „Не мога да се впиша в този свят“ (Ben Bu Cihana Sigmazam) се връща в Истанбул. В опит да намери дъщеря си и да разкрие намеренията на бандитите, той се потапя в подземния свят и научава, че има човек, който знае, че не е умрял преди 15 години. Чезаир се опитва да предприеме действия, за да разнищи този пъзел, но попада в капана на разузнавателните агенции. Освен това той ще трябва да разкрие самоличността си и да обясни причините за отсъствието си на своето предишно семейство. Чезаир скоро ще разбере, че пристигането му в Истанбул е станало нежелано за мафиотските групировки, които възпрепятства да извършат тъмните си дела.

Какво ще се случи с Чезаир, след като самоличността му е разкрита и как ще се развият двата му брака, ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Не мога да се впиша в този свят“ (Ben Bu Cihana Sigmazam), излъчващ се по Atv, както и онлайн, до неговият последен епизод финал. В серийният филм участват Октай Кайнарджа, Гюленай Калкан, Ебру Йозкан, Еркан Север, Рагъп Саваш, Ерен Вурдем, Керем Купаджъ и др.

error: Content is protected !!