Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Не пускай ръката ми (Elimi Bırakma)

Турският сериал „Не пускай ръката ми“ (Elimi Bırakma) е романтична и в същото време драматична история за мъж и жена от богати семейства, които трагично губят бащите си. Споделената болка ще обедини сърцата им и ще ги накара да бият в едно. В живота ги очакват много трудности, но любовта е способна да преодолее всичко….

Дженк е син на проспериращо семейство, което притежава успешна компания, работеща в сферата на ресторантьорството. Тяхната компания показва стабилни темпове на растеж през последните години и има вдъхновяващи перспективи за по-нататъшно развитие. Родителите на Дженк решават го изпратят в САЩ, където да продължи образованието си. Той е бъдещият наследник на фирмата им. Момчето е много егоистично, къпе се в лукс и вярва, че целият свят се върти около него.

Азра (Алина Боз) е родена в семейство, което също е не по-малко успешно в управлението на своя собствен бизнес. Някога бащата на момичето започва кариерата си като обикновен готвач. Постепенно той отваря собствен ресторант и след няколко десетилетия става собственик на цяла верига ресторанти в Истанбул. Нейното семейство също решава да изпрати дъщеря си да учи в САЩ.

Не пускай ръката ми (Elimi Bırakma)
Не пускай ръката ми (Elimi Bırakma) сериал – актьори, герой, сюжет и персонажи.

Така главните герои в сериала „Не пускай ръката ми“ (Elimi Bırakma) – Азра и Дженк стават студенти в един и същ университет в САЩ. Те учат в различни факултети и живеят в два съседни блока на кампуса. Досега обаче двамата не се познават. Един ден всеки от тях решава да пътува до Истанбул. Двамата си купуват един и същи модел куфари от магазина в кампуса. На летището обаче случайно си разменят куфарите. Когато пристигат в Истанбул двамата установяват това и поемат инициативата да си разменят куфарите. Двамата бързо намират общ език. Фериде (бабата на Арза), решава че двамата са идеална двойка и затова урежда друга среща между тях. Азра и Дженк ще преминат през поредица от житейски премеждия, за да разберат, че между тях възниква специално чувство, наречено любов.

Сериалът е създаден през 2018 и е излъчван по телевизия TRT1, както и онлайн в интернет. В България може да гледате епизодите с бг аудио от октомври 2021г по Диема Фемили. Не пропускайте всички епизоди на серийният филм „Не пускай ръката ми“ (Elimi Bırakma) до неговият финал и последен епизод.

Герои:
Дженк Челен (Алп Навруз) е внук на Фериде (Серай Гьозлер). Той е егоистичен и арогантен човек. Дженк не знае какво е липсата на пари, защото е израснал в богатство. Учи и живее в Америка дълго време. Когато се връща от САЩ иска да продаде компанията на баща си и да инвестира всички пари в друго предприятие. Неговата баба – Фериде предотвратява всичко това. Дженк се опитва да бъде независим и дори живее в различна къща, далеч от семейството си. Смята се за център на вселената, докато не срещна Азра. Тя ще промени целият му живот…

Азра Гюнеш (Алина Боз) е мило и честно момиче, израснало в богатство. Тя е пълна противоположност на Дженк. Азра е много силна и смела, дори след смъртта на любимия си баща. Тя също дълго време учи и живее в Америка. Работила е по време на следването си и по този начин е спечелила сама парите си. Има брат на име Мерт, когото много цени. Тя е добро момиче и е влюбена в Дженк.

Сумру Гюнеш (Долунай Сойсерт) е амбициозна и властна жена. Сумру никога не показва емоциите си на публични места. Способна е да направи всичко заради парите. Нейният богат съпруг първо фалира, а след това загива при пожар. В това тя вижда чудесна възможност получи пари от застрахователната компания. Сумру се нуждае от пари, за да си осигури богат живот. Затова тя се опитва с всички сили да омъжи дъщеря си Джансу за Дженк.

Джансу Кара (Джемре Гюмели) е влюбена в Дженк от детството си, но разбира, че тази любов не е взаимна. Момичето харчи много пари за дрехи защото смята, че външността е много важна.

error: Content is protected !!