Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нов живот (Yeni Hayat)

Турският сериал „Нов живот“ (Yeni Hayat) разказва за една необикновена история, а именно как внезапно и неочаквано животът може променя плановете ни…

Нов живот Yeni Hayat
Нов живот (Yeni Hayat) – сюжет, герои, актьори и пресонажи.

Главният герой в турският сериал „Нов живот“ (Yeni Hayat) се казва Адем. Той е бивш капитан на специалните части, но след като бива ранен е принуден от обстоятелствата да изостави работата си. Той е целенасочен и упорит, а най-важното е, че винаги знае от какво се нуждае и как да действа. Един ден Адем получава предложение за нова работа. Той се съгласява с удоволствие, защото има нужда от работа, тъй като съпругата му Невин и дъщеря му Иджей го чакат у дома. Сега той работи като охранител в богато семейство, или по-точно, защитава госпожа Ясемин, която е съпруга на бизнесмена Тимур. В сравнение с предишната работа в специалните части, тази работа му се струва приказно лесна. Но не всичко е толкова просто и красиво за Адем, както изглежда в началото…

Ясемин е враждебно настроена към охранителя си. Тя е много възмутена, че той я следва по петите. Ясемин се опитва по различни начини да накара Адем да бъде уволнен от работата си. С всеки изминал ден обаче, те прекарват все повече време заедно и постепенно започват да се сближават. Ясемин дори започва да се интересува от личността на своя охранител и факта, че всъщност той е добър човек. Впоследствие между Адем и Ясемин възникват силни любовни чувства. Те обаче прекрасно разбират, че любовта им е обречена. Това е така защото Ясемин има не обичан жесток мъж, а Адем има съпруга и красива любима дъщеря. Влюбените са изправени пред много предизвикателства. Но най-важното от тях е ще посмеят ли да признаят чувствата си на Тимур и Невин?

Не пропускайте всички епизоди на серийния филм „Нов живот“ (Yeni Hayat), които са налични онлайн до неговия финал и последен епизод, за да узнаете как завършва неговия пленителен сюжет. Сред актьорите участващи във впечатляващия нов турски сериал „Нов живот“ (Yeni Hayat) са Серкан Чайоулу, Таянч Айайдън, Мелиса Аслъ Памук и Нилпери Шахинкая.

error: Content is protected !!