Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Нулев ден (Sifirinci Gün)

Сюжетът на сериала „Нулев ден“ (Sifirinci Gün) се върти около екип от командоси, състоящ се от седем души. Специалният отряд се ръководи от техния началник Кадир (Аднан Бириджик), когото всички агенти уважават и почитат толкова много, че го наричат ​​“баща“. Освен това всички членове на екипа се възприемат като едно семейство и са готови да направят всичко, за да се защитят един друг. Сега екипът на специалните части разследват известния престъпен лидер Еждер (Игит Йозшенер). Дълго време той е успял да се скрие от органите на реда, но Кадир и неговият екип са съвсем близко до неговото залавяне и изправянето му пред правосъдието. За да го заловят, те съставят план и организират операция наречена „Нулев ден“. Това което не подозират обаче, е че тази мисия напълно ще промени живота им.

Нулев ден Sifirinci Gün
Нулев ден (Sifirinci Gün) сериал – персонажи, сюжет, герои и актьори.

По време на операцията нищо не върви по план. Въпреки че главните герои на сериала „Нулев ден“ (Sifirinci Gün) тръгват по следите на Еждер, те плащат огромна цена. В мисията двама от екипа на Кадир загиват, а други двама – Йозгюр (Енгин Йозтюрк) и Мерт (Берк Джанкат) поемат отговорността за провала на операцията. Шефът им Кадир ги отстранява от работа, а самият той, неспособен да се справи със случилата се трагедия, се пенсионира. Животът на Йозгюр и Мерт се преобръща с главата надолу. Те напускат приятелите си, но не спират да разследват този инцидент. Двама командоси разбират, че в екипа им е имало предател. Йозгюр и Мерт тръгват на пътешествие до Балканите и след това до Маями, за да открият истината за случилото се в тази нощ и за да разкрият предателите.

Всички епизоди на телевизионният филм се излъчват по TV8, както и онлайн. Какво ще се случи с Йозгюр и Мерт и дали ще успеят да разгадаят случая, ще разберем гледайки сериала „Нулев ден“ (Sifirinci Gün) до неговият финал и последен епизод. Сред участващите актьори са Дамла Колбай, Аднан Бириджик, Сарп Аккая, Игит Йозшенер, Демир Карахан, Енгин Йозтюрк, Есра Рушан, Берк Джанкат, Угур Узунел, Тургай Танюлкю, Толга Карел, Ахмед Пънар и др.

error: Content is protected !!