Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Обещание (Yemin)

Сюжетът на турският сериал Обещание (Yemin) показва на зрителите, че богатите също плачат. Изглежда че богатите семейства не познават мъката и нещастието, но в действителност това далеч не е така. Успешният бизнесмен Хикмет Тархун живее обикновен живот, потопен в работа от главата до петите. Той има семейство – упорита и горда съпруга Джавидан (Гюл Арджан), непокорен син на име Емир и дъщеря Суна. След като спокойният му живот се преобръща, Хикмет започва да мисли за това как да реши всички проблеми в работата и най-вече в семейството. В този момент стига до идеята да доведе в дома си Рейхан (Йозге Яъз) – мило и простодушно момиче, с което винаги се държал като със свое дете. Рейхан трябва да се ожени за Емир – само така бащата се надява, че синът му ще стане възрастен и ще заеме мястото му.

Обещание
Обещание сюжет, актьори, герои и персонажи.

Емир Тархун е на 30 години, безотговорен бунтар, поемащ не премислени рискове, харчещ трудно спечелените пари на своя баща. Рейхан разбира се не иска да се ожени за Емир, но все пак се съгласява на молбите на Хикмет (Беркант Мюфтюлер). Тя полага клетва да изпълни това, независимо какво ще й струва. Но не всичко е толкова просто. Съпругата на Хикмет (Джавидан) разбира за този план и е готова да предприеме всякакви действия, за да го предотврати. Тя има свои собствени планове за сина си и отдавна чака момента да го ожени за богато момиче, което отдавна е хвърлило око на Емир (Гьокберк Демирджи). Хикмет не знае за това, а Емир под влиянието на майка си е категорично против Рейхан и брака с нея. Какъв път трябва да преживее едно момиче по време на престоя си в богато семейство? Какви ще са чувствата между Емир и Райхан от „Обещание“ – омраза или любов?
Сериалът „Обещание“ (Yemin) е популярен още със заглавието „Клетва“. Всички епизоди от него са съставени от общо 3 сезона, а неговият финал и последен епизод се излъчва през 2021г. Сериите са налични онлайн с бг субтитри и е излъчен по телевизията с бг аудио. Сюжета успява да се хареса на зрителите, не само заради своята оригиналност, но и заради добрата игра на актьорите.

error: Content is protected !!