Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Огледален свят / Adını Feriha Koydum – сюжет

Турският сериал „Огледален свят“ (Adını Feriha Koydum) създаден през 2011г. се радва на изключителен успех в Турция, не само заради драматичната история за живота на едно обикновено и бедно момиче с неповторима красота, но и заради талантливата актриса, изпълняваща ролята на Фериа – Хазал Кая. Зрителите познават името и таланта й още от хитовия сериал „Забраненият плод“ в ролята на Нихал.

Огледален свят
Фериа и нейното семейство

Хазал и тук, в този невероятен сериен филм ще се превъплъти в ролята на Фериа – красива млада девойка с добро сърце, стремяща се да влезе в университет и да просперира в живота.
Тя и семейството й живеят в приземен етаж на богата къща в един от многото богати квартали на Истанбул – „Етилер“. Там работят родителите й – нейният баща Ръза (Метин Чекмез) като портиер, а майка й Зехра (Вахиде Гордун) като чистачка. Фериа също работи за свои съседки и въпреки това, че е слугинско дете, те се отнасят много добре с нея. Фериа, двамата й братя и цялото семейство живеят в любов и разбирателство, въпреки тежкия живот, който водят.
Те нямат възможностите на съседите си, а Фериа не е богата млада девойка и по тази причина тя се стреми да постигне целите си с цената на всичко, за да живее в един по-хубав свят, в който би могла да реализира всичките си мечти и желания. Родителите на Фериа от своя страна също се опитват да й осигурят един по-хубав, нормален живот, по-различен от техния. За главната героиня на сериала „Огледален свят“ е от необходимост да намери своя път и да го извърви по начин, който би могъл да я удовлетвори напълно. Всичко се променя когато е приета да учи в престижен университет. Но там тя се представя за богато момиче и много бързо се превръща в принцеса в един нереален и измислен идеален свят.

До къде ще я отведе този измислен от нея образ, дали прикривайки истината за семейството си и начина, по който е живяла до сега няма да засегне тези, които най-много обича? Дали е срамно да си живял в нищета, но дарен с много обич, дали подвластен на обществените стереотипи си готов да пренебрегнеш семейството си? Това са само част от въпросите, които стоят пред младото момиче от турският сериал „Огледален свят“ (Adını Feriha Koydum).

error: Content is protected !!