Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Огнени птици (Ates Kuslari)

Турският сериал „Огнени птици“ (Ates Kuslari) разказва за изпитанията, пред които е трябвало да се изправят героите от сериала, в своята ранна възраст. Когато Али (Гьоркем Севиндик) е на 13 години, остава без родителски грижи и се озовава на улицата. Всеки ден той трябва да се справя с трудностите, но не се отчайва и вярва, че му предстои хубаво бъдеще. Един ден Али взема под закрила други бездомни деца. Коства му огромни усилия да защити себе си и другите, за които е поел отговорност. Въпреки многобройните трудности, тийнейджърите успяват да запазят своята доброта и не губят своята човечност, дори когато порастват.

Огнени птици Ates Kuslari
Огнени птици (Ates Kuslari) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Историята в сериала „Огнени птици“ (Ates Kuslari) започва в деня, когато децата откриват малката Гюлайше (Илайда Алишан), имаща тяхната съдба. От този момент нататък животът им ще се промени драматично. Те разбират, че нейната съдба е в техните ръце и поемат грижите за нея. Тази мистерия ще ги съпътства повече от две десетилетия, но един ден всичко ще си дойде на мястото, когато комисар Барбарос (Бурак Тозкопаран) навлиза в живота на Гюлайше (Илайда Алишан). Той ще се опита да разследва истината за нейната съдба.

Двадесет и три години по-късно, вече пораснали, главните герои на сериала „Огнени птици“ (Ates Kuslari) – Али, Меркан, Гюлайше, Сабит и Зипкин са като братя и сестри един за друг. Междувременно е трябвало да преодолеят много трудности и изпитания, за да постигнат стандарта на живот, който имат сега като възрастни. Всички те са успели да устоят на нелеката си съдба и да разберат какво означава да имаш семейство, което не е свързано по кръвна връзка, а по житейски път.

Действието в сериала започва през 2000г. и се развива до 2023г. Пресъздавайки живота на петимата главни герои, филмовата поредица повдига важен социален въпрос – животът на бездомните. Всички епизоди се излъчват по телевизия Atv, както и онлайн. Какво ще се случи в сериала „Огнени птици“ (Ates Kuslari) ще узнаем гледайки го до неговият финал и последен епизод. В серийният филм участват Гьоркем Севиндик, Илайда Алишан, Ханде Сорал, Бурак Тозкопаран, Серкан Ерджан, Ердем Шанлъ, Емир Чубукчу, Ахмет Сарачоолу, Бонджук Йълмаз, Йешим Далгъчер и др.

error: Content is protected !!