Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Озан Долунай (Ozan Dolunay)

Озан Долунай е млад турски актьор, чиято популярност става все по-голяма с всеки изминал ден. Спортът е нещо, което винаги го е съпътствало от детство до наши дни. От малък той е атлетичен, обича да играе баскетбол, а по-късно, докато учи в гимназията в Кливланд в Съединените американски щати, е пленен от американския футбол. Сега е в отлична физическа форма. Неговият ръст е 179 сантиметра и е с тегло около 75кг.

Родното място на Озан Долунай е турският курортен град Анталия. Роден е 1991г и е зодия Водолей. Той е очарователен, приятелски настроен, сдържан, справедлив и много скромен мъж.

Озан Долунай
Озан Долунай сериали, филми, биография, личен живот.

Озан Долунай биография:
Озан Долунай завършва гимназия в Кливланд (САЩ). По време на ученическите си години той обича да спортува (баскетбол и американски футбол). След това се завръща в родината си в Истанбул и тук постъпва във Факултета по машиностроене в университета „Коч“. В студентските си години започва да се занимава с актьорско и театрално изкуство. Кариерата си започва с участие в различни театрални постановки.

За първи път зрителите видяха Озан Долунай на телевизионните екрани в серийния филм „Сладки малки лъжкини“ (Tatli Kucuk Yilancilar). Оттогава всяка година той участва непрекъснато в нови проекти. Все още има малко роли зад него, но младият и амбициозен актьор няма да спре дотук.

През 2016 г. участва в сериала „Висше общество“ (Yüksek Sosyete) заедно с други млади и популярни актьори. Работата в силен актьорски екип е изключително важна за него: това е не само добро училище, но и начин да увеличи собствения си рейтинг. Ролята му в този сериал е на Мерт Чалхан.

Ставайки популярен с успешната си актьорска игра и отчасти с външният си вид, през 2017г. актьорът участва и в сериала „Училищен патрул“ (Lise Devriyesi).

През 2018 г. участва в сериала, наречен „Darısı Başımıza“. Партньорка на Озан в този сериал е красивата турска актриса Елиф Доган.

През 2019 г. участва в сериала Безмилостен град, в ролята на Дженк. Негова партньорка в този сериал е Бахар Шахин.

През 2020 г. играе в два сериала – „В добри и лоши дни“ (İyi Günde Kötü Günde) и „Обади се на мениджъра ми“ (Menajerimi Ara).

Озан Долунай личен живот:
Озан Долунай става много популярен за кратко време, за това не е изненада, че личният му живот буди интерес. В момента актьорът е неженен, няма деца. Имал е няколкогодишна връзка с екранната си партньорка Мелиса Шенолсун, която приключва през 2019г.

През 2014 г. Озан Долунай участва в телевизионното шоу „Стани богат“. Той не спечели голямата награда, но се представя забележително, отговаряйки на много от въпросите.

Въпреки факта, че е завършил Машиностроителния факултет и е получил инженерно образование, той не иска да се връща към тази професия. Завършил е тази специалност по настояване на родителите си. Самият той вярва, че трябва да работи там, където му харесва. Озан Долунай не се страхува от почивките между проектите. Той знае как да чака и е сигурен, че пред него ще има големи възможности.

error: Content is protected !!