Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Онур Туна

Висок, синеок красавец, очарователен актьор и певец с удивителен тембър… Това са част от епитетите, с които почитателите на Онур Туна го описват. Но какъв е бил пътят на звездата, до постигането на това признание?

Биография на актьора:
Онур Туна е турски актьор, известен с участията си в много филми и телевизионни сериали, в които играе предимно главните роли. Той е роден в град Чанаккале на 2 юли 1985 г., но малко по-късно семейството емигрира в Гърция и живее в Солун. Неговият баща е грък. По-късно семейството се завръща в родината на майка му – Турция. Бащата и по-големият брат на Онур са учители по математика, майка му е домакиня.

Онур Туна
Онур Туна биография, сериали, филми, личен живот, музика и песни.

Ученически години:
Основните хобита на Онур Туна са били баскетболът и волейболът. Като тийнейджър, посещава театрално шоу, което силно го впечатлява. След това се интересува сериозно от различни видове творчество. Активно се занимава с училищни театрални представления, интересува се от музика, свързана с различни жанрове, но особено харесва класиката.

Образование:
След като завършва училище, младежът получава икономическо и музикално образование, завършвайки университета в Измир и консерваторията. Отначало родителите и братът на Онур са против творческите му намерения, но когато се убеждават в сериозността на това решение и виждат първите му успехи, те го подкрепят. Докато учи в университета, Онур работи като професионален модел в продължение на 4 години.

Кариера на актьора:
Дебютът на Онур Туна като актьор е през 2011 г., когато изиграва ролята на Сирач Бакърджъ в серийният мелодраматичен филм „​Животът продължава“ (Hayat Devam Ediyor). Поредицата държи висок рейтинг в продължение на 2 години. Втората негова голяма роля е в популярната филмова история „Малка септемврийска афера“ (Bi Küçük Eylül Meselesi). Едновременно с последния сезон на този сериал, актьорът участва и в заснемането на детективският сериал „Филинта“ (Filinta), в който на Онур е поверена главната роля.
Друг сериал с негово участие е „Доктор чудо“ в ролята доктор Ферман. Към днешна дата обаче най-популярната му роля е тази на Алихан в сериала Опасно изкушение, излъчван в България през 2021г. Сериалът е популярен също със заглавието Забранената ябълка (Yasak Elma).

Онур Туна е професионален музикант:
Би било несправедливо да се пренебрегне фактът, че звездата на турските сериали е и талантлив музикант. Свири страхотно на китара и пее. Не толкова отдавна записва албума „Uzay Misali“. Песните му успяват много бързо да спечелят сърцата на слушателите. Една от песните звучи дори в сериала „Опасно изкушение“. Тъй като Онур притежава собствено звукозаписно студио, той обещава да създава музика и за други сериали в бъдеще.
Онур Туна започва да композира песни още в ученическите си години, когато по-големият му брат донася китара в къщата. Младият Онур внезапно осъзнава, че има възможност да комбинира музиката с думи и да добави част от душата си към това. Като ученик три пъти става победител в конкурси за композиторите.

Личен живот на актьора
Звездата от телевизионните екрани не споделя много за личния си живот. За това ако някаква информация се появи в медиите, тя е много оскъдна и се случва изключително рядко. Дори по време на интервю Онур Туна се опитва да избягва въпроси относно личния си живот.

Носят се слухове, че в продължение на две години (от 2011 до 2013 г.) страстта му е актрисата Ясемин Ален, с която актьорът се сближава на снимачната площадка на сериала „Животът продължава“ (Hayat Devam Ediyor).

Освен това има информация, че докато работи по сериала „Филинта“ (Filinta), Онур Туна е бил заобиколен от безграничното внимание на партньорката си Берак Тюзюнатач. А малко преди това актьорът е имал връзка с Гьозде Чигаджи, която продължава малко над 2 месеца.

Единствената връзка, която не е крил, е връзка с актрисата Седа Гювен. Романсът започва през 2015 г., а Онур Туна дори публикува съвместни селфита в своя Instagram. Но скоро двамата се разделят. Феновете на актьора изразиха голяма загриженост за причината за тази раздяла. В медиите изтече информация за раздялата им, но без никакви подробности. И двамата се въздържат да коментират случилото се, както на собствените си страници в социалните мрежи, така и в интервюта.
За Онур Туна се подозира, че е имал връзка също и с актрисата Севда Ергинджи, играеща ролята на Зайнеп в сериала „Опасно изкушение“

error: Content is protected !!