Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Опасно изкушение

Опасно изкушение (Yasak Elma) е турски сериал с впечатляващ сюжет. В центъра на историята са две млади сестри. Едната се казва Зейнеп, а другата Йълдъз (Еда Едже). Двете са привързани една към друга, въпреки различията в своите характери. Във връзките с мъжете Зейнеп разчита на своя интелект, а Йълдъз на своя чар и красота. Живота им не е лек, но всяка се справя по свой начин и има свои мечти.

Опасно изкушение (Yasak Elma)
Опасно изкушение (Yasak Elma) сериал и филм – герои, актьори, сюжет, персонажи, актьорски състав.

В първите епизоди двете живеят заедно. Справят се трудно с ежедневните разходи и в един момент са поставени под риск да останат на улицата, не можейки да си платят наема. Точно тогава Йълдъз получава предложение от подлата съпруга на богат мъж. Жената на име Ендер Аргун изкушава Йълдъз да съблазни нейният съпруг Халит Аргун. Целта на това е да го обвини в изневяра и по този начин да вземе богатството му, чрез развод. Всъщност Ендер (Шеввал Сам) се е омъжила за Халит (Талат Булут) именно заради парите. Тя е успяла да го разведе с предишната му съпруга Зерин Ташдемир, която все още го обича. Младата Йълдъз обаче е решена да стане новата съпруга на Халит… За целта тя ще се опита да го омае и да отстрани съпругата му Ендер. Всъщност Ендер попада в собствения си капан и е на път да изгуби всичко.

Междувременно сериалът Опасно изкушение (Yasak Elma) показва съдбата на другата сестра – Зейнеп (Севда Ергинджи), която е също толкова вълнуваща и непредвидима… Зейнеп е примерна и интелигентна жена, която цени интелекта и отстоява възгледите си. Тя работи във фирма закупена от нов собственик на име Алихан Ташдемир (Онур Туна). Той е отдаден на кариерата, амбициозен, красив и заможен мъж. При запознанството си двамата не намират общ език, но постепенно противоречията с нейният шеф избледняват. С течение на епизодите отношенията им от враждебни преминават към любовни.

Какво ще се случи с двете сестри от телевизионният филм Опасно изкушение (Yasak Elma), популярен още със заглавието „Забранената ябълка“, ще проследим гледайки всички епизоди в ефир или онлайн. Не изпускайте да гледате и неговият финал и последен епизод, чиито четвърти сезон приключи през 2021г.

error: Content is protected !!