Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Основен проблем (Baş Belası)

Сериалът „Основен проблем“ (Baş Belası) е турски криминален трилър с комедийни елементи от режисьора Мурат Онбул. В центъра на сюжета на тази поредица е омъжената домакиня Ипек (Ирем Хелваджъоулу). Тя е завършила психология и е експерт по разчитане на езика на тялото. Въпреки това тя никога не е работила в тази област. Ипек се е омъжила рано и се е занимавала само с домакинската работа у дома, както и с отглеждането на своя син, когото изключително много обича и е готова на всичко за него. Въпреки това в един миг животът й се преобръща поради грешките на нейният съпруг. Тя попада във водовъртеж от неочаквани събития, които ще превърнат премерения й живот в истински хаос…

Основен проблем bas belasi
Основен проблем (Bas Belasi) сериал, герои, персонажи, актьори и актьорски състав.

Ипек научава, че нейният близък приятел Назли е измамен по нагъл начин и е замесен в убийството. След това главната героиня на сериала „Основен проблем“ (Baş Belası) отива в полицейското управление, за да даде показания пред комисар Шахин (Сечкин Йоздемир). Тя самостоятелно намира доказателства и помага за разрешаването на този случай. Изключителният ум и прозрение на Ипек не остават незабелязани и тя е поканена да работи в полицията. Така жената започва да работи като психолог в полицейското управление, но нейният енергичен характер непрекъснато се сблъсква с дръзкия и упорит темперамент на Шахин.

Шахин е израснал в сиропиталище със сестра си и никога не е бил женен. Сестра му също е работила в полицията, но умира, което е огромен удар за Шахийн. Освен това от години той безуспешно се опитва да проследи престъпната банда, която е отговорна за смъртта й. Суровият характер на Шахин плаши хората около него и за това той винаги е сам. Изглежда, че единственият човек, който може да му помогне да се справи с болката е Ипек, но и тя не се разбира с него. Дали двете противоположни личности ще могат да се работят успешно заедно, ще разберем гледайки всички епизоди на криминалния сериен филм „Основен проблем“ (Baş Belası) онлайн или в ефир до неговия последен епизод финал.

Поредицата е заснета от филмовата компания ARC Yapım и се излъчва по турският телевизионен канал ATV. В ролите участват Ирем Хелваджъоулу, Неше Байкент, Сечкин Йоздемир, Дилара Аксюек, Буче Бусе Кахраман, Бюлент Дюзгюноулу и др.

error: Content is protected !!