Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Островна приказка (Ada Masalı)

В центъра на сюжета на романтичният турски сериал „Островна приказка“ (Ada Masalı) е младото и амбициозно момиче Хазиран (Айча Айшин Туран). Тя живее в мегаполиса Истанбул и работи в компания, която притежава хотелска верига. Сега компанията разработва нова концепция за отдих – за да бъде по-близо до природата, тя се е насочила към закупуване на земя за изграждане на хотели в отдалечени райони и острови. Един от тези острови е Алонисос – родното място на майката на Хазиран.

Островна приказка (Ada Masali)
Островна приказка (Ada Masali) сериал, актьори, персонажи, актьорски състав, сюжет и герои.

Ръководителят на корпорацията Дойгун (Месут Йозкечечи), смята че Алонисос е красиво зелено място до морето и напълно отговаря на новата концепция за отдих. Но проблемът е че собственикът на земята на име Пойраз (Алп Навруз), не иска да я продаде. Той е инатлив и сдържан млад мъж, който не се интересува от парите. Това е земята на болната му баба, която той гледа, затова иска да живее достойно на острова и да предаде тези земи на бъдещите си деца. Дойгун е уверен, че само Хазиран може да се справи с този случай. И ако тя успее да разбере как да убеди Пойраз да продаде земята, тогава управителят на фирмата обещава, че ще изпълни мечтата на Хазиран – да живее и работи в Токио.

Главната героиня на сериала „Островна приказка“ (Ada Masalı) Хазиран поема задачата и отива на острова заедно със своята приятелка и колежка Бириджик (Озге Демиртел). Двете момичетата преоткриват остров Алонисос – малък разцъфнал земен рай, където няма автомобили и асфалт, където животът е много по-тих, отколкото в шумния Истанбул. Но Хазиран все още не знае, че срещата с Пойраз ще стане фатална и ще промени целия й живот. Междувременно става ясно, че плановете на нейният шеф Дойгун не са толкова чисти, а ще се опита да промени изцяло облика на това място… Гледайте всички епизоди на „Островна приказка“ (Ada Masalı) онлайн или в ефир, до неговия финал и последен епизод, за да проследите тази завладяваща история.

Сериалът е турски мелодраматичен сериен филм, режисиран от Али Билгин. Продуциран е от филмова компания Ай Япъм и се излъчва по Star TV. В ролите участват Алп Навруз, Ипек Тенолджай, Айча Айшин Туран, Бюлент Чолак, Бедиа Енер, Нихан Бююкаач и др.

error: Content is protected !!