Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Откраднати мечти

Главната героиня на сюжета на турския телевизионен сериал „Откраднати мечти“ е красивото момиче Мерием. Тя има малко братче на име Йомер. Известно време те живеят доста щастливо. Един ден обаче се случва трагичен инцидент, в следствие на който майка им почива неочаквано. Така Мерием и Йомер заживяват със своя жесток и зъл втори баща на име Дурмуш, който е привлечен от престъпния свят. Един ден Мерием решава да избяга и да заживее нов и почтен живот заедно със своя по-малък брат. Нейният план успява и двамата се установят на територията на беден квартал на Истанбул.

Откраднати мечти
Откраднати мечти сериал – герои, персонажи, сюжет и актьори.

Там двамата главни герои на сериала „Откраднати мечти“ водят беден, но щастлив живот. Щастието им обаче бързо приключва, когато Дурмуш успява да ги открие. Той се опитва да използва малкия Йомер за своите престъпни цели. Под маската на игра, той предлага на момчето да се качи на богаташка яхта и да я ограби. Така малкият авантюрист взима, според него, най-ценното нещо – малка кутия. Сама по себе си тя не е с особена стойност, но е много скъпа за собственика на яхтата – бизнесмена Левент, тъй като кутията е скъп спомен от загиналата му съпруга. Левент прави всичко възможно, за да открие изчезналата кутия. Така той открива Мерием. Момичето се бори да защити малкото си братче. Междувременно се оказва, че Левент е биологичният баща на Йомер…

Как ще приключи историята на Мерием и нейният брат Йомер, дали ще успеят да прекъснат взаимоотношенията си с Дурмуш, който ги подтиква към престъпния свят? Каква ще е ролята на богаташа Левент в техният житейски път? Всичко това ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Откраднати мечти“ до неговият финал и последен епизод. Сред актьорите участващи в сериала, който се излъчва с бг аудио в ефир и онлайн, са Гизем Аръкан, Емре Сьонмез, Али Йозегемен, Йозгюр Йозберк, Джемре Чънар, Утку Чорбаджъ, Хасан Баликташ и др.

error: Content is protected !!