Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Песента на живота (Hayat Şarkısı)

Турският сериал „Песента на живота“ (Hayat Şarkısı) разказва за историята на един уреден брак. Салих и Байрам се познават от детска възраст. Тяхното приятелство е толкова силно, че се приемат като братя. За да станат още по-близки, двамата дори решават да оженят децата си в бъдеще. Но една кавга ги превръща от близки приятели в непримирими врагове. Години по-късно Салих така и не успява да избяга от родното си село. Работи като обикновен ковач и едва свързва двата края. Байрам обаче, премествайки се в Истанбил, става богат и успешен бизнесмен. Въпреки различните си съдби обаче, бившите приятели си спомнят старото си обещание. Те решават да се срещнат, за да оженят порасналите си наследници. Така по-малкият син на Байрам, който се казва Керим, трябва да се ожени за Мелек, която е голямата дъщеря на Салих.

Песента на живота Hayat Şarkısı сериал
Песента на живота (Hayat Şarkısı) – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Бъдещите младоженци от сериала „Песента на живота“ (Hayat Şarkısı) дори не се познават, но това не спира бащите им. Уверени, че така ще бъде по-добре за всички, те започват подготовката за сватбата. Но Хюлия (Бурджу Бириджик), която е най-малката дъщеря на Салих, не може да позволи този брак, защото отдавна е влюбена в Керим. Задействайки злите си планове, Хюлия разваля годежа на сестра си Мелек и успява да се омъжи за Керим. Но вместо щастлив семеен живот я очаква горчиво разочарование. Веднага след церемонията Керим напуска младата си съпруга и отива за Германия, където живее и работи от дълго време. Но Хюлия няма да се откаже. Със следващият полет тя също заминава за Германия, за да направи всичко възможно да бъде с Керим и да накара собствения си съпруг да се влюби в нея.

Ще успее ли Хюлия да създаде истинско семейство с Керим? Какво ще направи той, когато разбере за всички злини, които Хюлия е сторила? Всичко това ще узнаем, гледайки всички епизоди на серийният филм „Песента на живота“ (Hayat Şarkısı), от неговият първи, до неговият последен епизод финал. Епизодите на сериала се излъчват с бг аудио в българският ефир, както и онлайн. В сериала участват Бурджу Бириджик, Ахмет Мюмтаз Тайлян, Биркан Сокуллу, Таянч Айайдън, Серай Гьозлер, Олгун Токер, Еджем Йозкая, Пелин Йозтекин, Айдан Таш и др.

error: Content is protected !!