Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Пламъци (Alev Alev)

Сюжетът на турският сериал „Пламъци“ (Alev Alev) се развива в различни части на Истанбул. По време на благотворителна вечер изведнъж избухна пожар. Той е толкова голям, че много хора не успяват да излязат от него. Филмът разказва историята на три жени с различен социален статус, чиито живот се преобръща след този пожар. Това са Джемре, Рюя и Чичек.

Пламъци (Alev Alev)
Пламъци (Alev Alev) сериал- герои, актьори, сюжет и персонажи.

Джемре не е щастлива от брака си. Тя е подложена на психическо и физическо насилие от съпруга си Челеби. Той е богат, харизматичен и привилегирован мъж, който външно изглежда като примерен съпруг. Опитвайки се да промени живота си и живота на малката си дъщеря Гюнеш, жената се обръща за помощ към адвокат, който не я подкрепя. В следствие на пожара тя вижда своя шанс да промени съдбата си. Нейният план е да се преструва на загинала при пожара, но всъщност да избяга от Челеби, докато той е в Анкара. Журналистът Озан (Беркай Атеш) й помага да осъществи плана си. Но проблемът е че тя никога не е срещала трудностите на живота, защото винаги е живяла само в своето привилегировано общество, състоящо се от богати хора.

Другите две жени Чичек и Рюя са близки приятелки. Чичек работи като прислужница и очаква деня, в който ще сключи брак с шофьора Али. Рюя е сгодена за Искендер, който е по-малкият брат на Челеби и е също толкова арогантен.

По време на пожара Чичек моли годеника си Искендер да спаси Рюя, но той не го прави. Нещо повече Искендер оставя годеницата си Чичек в пожара. Тя е спасена от мъж на име Йомер Атайджъ, който е израснал в сиропиталище. Чичек обвинява Искендер за смъртта на Рюя и желае да развали годежа си с него. Междувременно между Чичек и спасилият я Йомер се заражда обич, но Искендер е решен да попречи на отношенията им.

Всички мислят Рюя за загинала, но истината е друга. След пожара Рюя се озовава в болницата. Там съдбата я среща с лекарката Томрис Юстюноолу. Нейната дъщеря Шимал е загинала при пожара. За да предпази своя внук Атлас от зета си Бюлент, Томрис обявява че обезобразената Чичек е нейната дъщеря Шимал. Тя подправя всички документи, карайки всички да мислят, че Чичек е загинала.

В телевизионният филм „Пламъци“ (Alev Alev) има още много интриги и вълнуващи събития, свързани с последствията от унищожителния пожар, след който всеки от героите се опитва да изгради нов живот по свой начин. Сериала „Пламъци“ (Alev Alev) разказва за търсенето на справедливост и търсенето на себе си. Поредицата е завладяваща история за приятелството, предателството и истинската любов.

Сериалът е базиран на френския мини-сериал „Огънят на съдбата“ и е заснет на известния плаж Аглаян Кая в Шиле, както и в Истанбул. В турската версия „Пламъци“ (Alev Alev) участват актьорите Демет Евгар, Хазар Ергючлю, Дилян Чичек Дениз, Джем Бендер, Беркер Гювен, Беркай Атеш, Джихангир Джейхан, Топрак Джан Адъгюзел, Зюхал Олджай, Фатих Четинташ, Ийт Сертдемир, Батухан Бюке и др. Какво още предстои да се случи, ще узнаем гледайки сериала онлайн или в ефир по турският телевизионен канал Show TV, до неговият последен епизод финал.

error: Content is protected !!