Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Полетът на птицата (Kus Uçusu)

Сюжетът на турския сериал „Полетът на птицата“ (Kus Uçusu) представя различията на възгледите между различните поколения. Голяма част от „старото поколение“ са твърдо убедени, че за да се постигнете успех, трябва да се работи дълго и упорито. Само така е възможно да се постигнат висоти в кариерата. Ако се започне от дъното и постепенно се усвоят всички тънкости на професията, тогава един служител може да станете отличен лидер. Младите хора обаче мислят по друг начин. Те са готови веднага да започнат да се издигнат в кариерата, без да минават по дългият на кариерното израстване.

Полетът на птицата Kus Uçusu
Полетът на птицата (Kus Uçusu) сериал – персонажи, герои, сюжет и актьори.

Главната героиня от турския сериал „Полетът на птицата“ (Kus Uçusu) е младо момиче на име Аслъ (Мирай Данер). Тя е в началото на двайсетте и вярва, че бързо може да направи блестяща кариера. Аслъ не възнамерява да се изкачва бавно по кариерната стълбица, изкачвайки я стъпка по стъпка. Тя знае че е в състояние да постигне върхове в кариерата си в кратък срок и е готова на всякакви жертви, само за да постигне целта си. Не всички обаче вярват в успехът на Аслъ. Ще й се противопоставят хора от по-старото поколение, които вярват че успехът се постига бавно, но и не се смятат за изостанали от съвременният свят. Те също са добре запознати с много от съвременните технологии и не могат да си представят живота без интернет и социалните мрежи.

Въпреки това, те все още изостават от по-младото поколение с това че са убедени, че кариерата трябва да се гради, както и преди, бавно и стъпка по стъпка. Но Аслъ няма да чака своето кариерно развитие година след година. Тя възнамерява да докаже на представителите на по-старото поколение, че техните представи за света около тях отдавна са остарели. В тази конфронтация, Аслъ ще се изправи пред различни трудности и изпитания.

Ще успее ли Аслъ да просперира толкова бързо в кариерата си или опитът и вижданията на „старото поколение“ ще се окажат приложими в нашето съвремие, ще узнаем гледайки всички епизоди на сериала „Полетът на птицата“ (Kus Uçusu) до неговият финал и последен епизод. Серийният филм се излъчва онлайн по Нетфликс, а сред участващите актьори са Бирдже Акалай, Мирай Данер, Ирем Сак, Бурак Ямантюрк, Дефне Каялар, Ибрахим Челиккол, Зафер Ергин, Мухамет Узунер, Шифанур Гюл и др.

error: Content is protected !!